Web Analytics
More
    Reklāma

    Izmēģini jaunākās Samsung ierīces bez maksas

    Jaunākie raksti

    Jau gadu Latvijas tehnoloģiju interesentiem ir pieejama savējo kopiena – Samsung Community Latvia, kur līdzās lietotāju diskusijām, konkursiem, padomu rakstiem un video, jau piekto reizi tiek sniegta iespēja testēt Samsung jaunākās ierīces 14 dienu garumā bez maksas.

    Šī ir lieliska iespēja ikvienam tehnoloģiju interesentam, kā arī tiem, kuri pirms ierīces iegādes vēlas pārliecināties par tās atbilstību savām vēlmēm un ikdienas lietošanas prasībām. Turklāt pēc divu nedēļu garā testa platformā sniegtais vērtējums lieti noder arī citiem kopienas biedriem. Ja arī tu vēlies izmēģināt kādu no ierīcēm, dodies uz Samsung Community Latvia un piesakies izmēģinājumam līdz 14. novembrim. Izvēlētie testētāji saņems kāroto ierīci savā īpašumā uz divām nedēļām pilnībā bez maksas un nebūs jāuztraucas pat par piegādes izmaksām.

    Reklāma

    Lai gūtu ieskatu, kā ierīču testētājiem veicies līdz šim, esam apkopojuši pāris atziņas no Samsung Community Latvia biedriem:

    Galaxy Watch4 Classic – Romaxsoft

    “Pateicoties Samsung kopienai tiku pie iespējas izmēģināt Samsung Watch4 Classic un izdarīju secinājumu, ka tas ir cienīgs pēctecis manam uzticīgajam draugam Galaxy Watch. Pielāgojot pulksteni saviem lietošanas paradumiem, bez enerģijas taupīšanas režīma man izdevās iztikt bez uzlādes 60 stundas jeb 2 diennaktis un vēl veselu dienu.”

    Samsung Jet 60 Fit – TomsK

    “Jāsaka, ka šis Samsung Jet mani patīkami pārsteidza. Jā, tas ir pilnvērtīgs putekļsūcējs, kas spēj tikt galā ar savu uzdevumu pat veiksmīgāk par dažu labu klasisko putekļsūcēju. Tas ir lielisks tīrības sargs dzīvoklī, jo tas vienmēr ir pa rokai, lai uzreiz likvidētu mazākos netīrumus. Taču, ja būsi apņēmies taisīt lielo pavasara tīrīšanu, tad tas ar vienu uzlādi spēs iztīrīt visu dzīvokli. Turklāt vieglā vadāmība palīdzēs piekļūt vietām, kur iepriekš to nebija tik viegli izdarīt.”

    Galaxy Z Flip3 5G – kasucka

    “Viena no patiešām visnoderīgākajām funkcijām ir iespēja telefonu izmantot kā statīvu kamerai. Pirmo reizi mūžā nebija problēmas uzņemt grupas kopbildi, kurā vajadzēja iekļaut visus klātesošos. Telefonu vienkārši jānoliek uz līdzenas virsmas un ar priekšskatīšanas iespēju ekrānā, kas atrodas blakus kamerai, var redzēt, kā attēls izskatīsies gala rezultātā.”

    Galaxy Watch3 – AnitaTvintike

    “Pulkstenis patiešām stimulē uz aktīvu dzīvesveidu! Tas ir kā treneris uz tavas rokas. Tā kā ikdienā esmu grāmatvede, tas diezgan regulāri mani atgādināja izkustēties. Tāpat pulkstenī var ievadīt izdzertā ūdens un uzņemto kaloriju daudzumu, kā arī ar tā palīdzību sekot līdzi miega kvalitātei. Šie dati sinhronizējas ar Samsung Health, kur vēlāk var apskatīt progresu un rezultātus.”

    Galaxy S21 Ultra 5G – vnk_ray

    “Pirmā lieta, kas uzreiz piesaistīja manu uzmanību un mani ieinteresēja visvairāk, bija 108MP foto režīms. Šajā režīmā ir iespējams uzņemt augstas kvalitātes bildes, kas pēc manām domām ir pielīdzināmas ar spoguļkameru uzņemtajiem kadriem. Savukārt, pateicoties viedtālruņa jaudai, veicot pēcapstrādi, nemaz nevarēja just, ka tiek strādāts ar apjomīgu 40MB fotoattēlu!”

    Pieteikties ierīču testēšanai vari Samsung Community Latvia līdz š.g. 14. novembrim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma