Web Analytics
More
    Reklāma

    2024. gadā ieradīsies elektriska “Alfa Romeo Giulia”

    Jaunākie raksti

    Itāļu autoražotājs Alfa Romeo intensīvi gatavo vairākus jaunus modeļus, taču tiek strādāts arī pie esošo modeļu elektrifikācijas. Kā intervijā AutoExpress apstiprināja ražotāja vadītājs Žans Filips Imparato, uzņēmums attīsta pilnībā elektrisku versiju savam veiksmīgajam “Giulia” sedanam. Šai versijai savu debiju vajadzētu piedzīvot ap 2024. gadu.

    Mašīna top uz “Stellantis” koncerna “STLA Large” platformas, savukārt līdzšinējā “Giulia” lietoja Fiat-Chrysler izstrādāto “Giorgio” platformu, kas bija atzīta par ļoti labu esam. Šī “Stellantis” platforma ir speciāli paredzēta tieši elektroauto. Koncerna pārstāvji norādījuši, ka uz “STLA Large” būvētās mašīnas līdz 100km/h būs spējīgas ieskrieties divās sekundēs, savukārt sniedzamība sasniegs 840 kilometrus ar vienu uzlādi. Šo pašu platformu izmantos arī “Dodge”, kas ap 2024. gadu grasās prezentēt savu elektrisko muskuļauto.

    “Giulia” pāreja uz elektrību ieskandinās plašāku ražotāja pāreju šajā virzienā. Imparato norāda, ka 2025. un 2026. gadā būs daudz jaunu modeļu, savukārt 2027. gadā Alfa Romeo jau būs tikai pilnībā elektriska. Uzņēmuma vadītājs uzsver, ka šie plāni ir apstiprināti un tiem ir arī finansiālais, kā arī tehniskais segums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma