Web Analytics
More
    Reklāma

    Bundle of Keys (Atslēgu Saišķis) – jauna atjautības spēle ar naudas balvu

    Jaunākie raksti

    Daudzi no mums ar aizrautību ir lasījuši Dena Brauna romānus un skatījušies tādas filmas kā Indiana Džons un Nacionālie Dārgumi. Tos visus vieno aizraujoši piedzīvojumi, risinot noslēpumainas mīklas, lai atrastu apslēptus dārgumus.

    Tagad ir iespējams šādu piedzīvojumu izbaudīt pašam. Latvijā ir radīta dārgumu medību spēļu vietne www.bundleofkeys.com, kurā jau ir iespējams pieteikties pirmajai dārgumu medību spēlei Sākums, kuras naudas balva ir 200€.

    Reklāma

    Sākums ir īstu dārgumu meklēšanas spēle digitālā vidē, kuras dalībnieki kļūst par Meklētājiem, risinot spēles veidotāja Loksmita mīklas. Tas, kurš pirmais atrisina spēli, iegūst savā īpašumā spēles Dārgumus (naudas balvu). Dalībnieku skaits ir neierobežots. Pieteikšanās spēlei norit līdz 6. novembrim (2021) plkst. 23:59. Spēles sākums ir 7. novembra pusnaktī (08.11.2021 plkst. 0:00), kad visi dalībnieki vienlaicīgi saņems SMS ar spēles sākuma kodu.

    Bundle of Keys spēļu mērķis ir veicināt cilvēku zinātkāri, kā arī loģisko un radošo domāšanu, jo, lai atrisinātu uzdevumus nepietiks tikai ar zināšanām. Atbildes būs jāmeklē. Svarīgi pieminēt, ka Bundle of Keys spēles NAV azartspēles.

    Visa atslēga ir Tavs prāts!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    opppp
    06.11.2021 09:20

    jauks reklāmraksts. labākais visam pasākumam, ka sākas pusnaktī. nakts sargiem normāls 8h handikaps pret visiem pārējiem.

    Kursors.lv
    06.11.2021 09:29
    Reply to  opppp

    Jā, paziņa veido spēli un palūdza par to pastāstīt arī Kursora lasītājiem. Manuprāt, forša spēles ideja un Latvijā tādas nav manītas. Pamēģini piedalīties.

    opppp
    06.11.2021 10:19

    no rīta uz darbu, takā atstāšu tiem, kuri pa nakti sēž pie datora un vēro kameras.

    Reklāma