Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” izziņo īpaši “Galaxy Z Flip3” īpašniekiem paredzētas džinsu bikses

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Samsung” nebeidz pārsteigt un paziņojusi par īpaši “Galaxy Z Flip3” īpašniekiem radītu apģērba gabalu. Sadarbībā ar “Dr Denim” tehnoloģiju uzņēmums laidis klajā džinsu bikses ar speciāli “Galaxy Z Flip3” telefoniem domātu kabatu.

    Kabata atrodas labajā pusē virs ceļgala un paredzēta, lai tajā ideāli iegultu “Galaxy Z Flip3” salokāmais viedtālrunis. Kas ir interesanti – pārējās bikšu kabatas ir pilnībā aizšūtas vai noņemtas. Savukārt priekškabatu vietā uzšūti zeltaini “Z” burti.

    Reklāma

    Savā paziņojumā “Samsung” uzdeva retorisku jautājumu – priekš kam vajadzīgas lielas bikšu kabatas? Tāpēc tās izlēma noņemt, jo aizņem pārāk daudz vietas, neizskatās stilīgi un telefoni tajās slidinās no vienas puses uz otru. Tā vietā “Samsung” līdzradīja apģērbu, kas, pēc uzņēmuma domām, būtu krietni stilīgāks un praktiskāks, vismaz kas attiecas uz “Galaxy Z Flip3” īpašniekiem.

    Šīs ekskluzīvās džinsu bikses “Dr Denim” pārdod komplektā ar “Galaxy Z Flip3” par aptuveni 1120 USD, kas ASV ir faktiskā cena par šo telefonu. Tāpēc vari uzskatīt, ka šo īpašo apģērba gabalu dabūsi dāvanā. Cik izdevīgi, vai ne?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    03.11.2021 09:36

    …un bikses ir viena izmēra, kuras der visiem :)

    Guntars K
    04.11.2021 15:44

    Kabatas konstrucija speciāli paredzēta, lai vieglāk slīdētu ārā un pastāvētu izredzes pavairot pārdoto Flip skaitu? :D

    Reklāma