Web Analytics
More
    Reklāma

    LG One:Quick – inovatīvs komunikāciju risinājums jaunam darba stilam

    Jaunākie raksti

    Pēdējā gada laikā arvien vairāk darbinieku pāriet attālinātā darba režīmā. Latvijā tie vien ir vairāk nekā 158 tūkstoši iedzīvotāju, kas darba vietu tagad ir iekārtojuši savā mājoklī. Ņemot vērā augošo pieprasījumu pēc profesionāla darba aprīkojuma, kas lieliski piemērots arī darbam no mājām, LG Electronics (LG) laiž klajā LG One:Quick interaktīvo displeju un produktivitātes risinājumu sēriju. Ar to plānots mainīt to, kā cilvēki savstarpēji sazināsies jaunajā attālinātā darba realitātē.

    LG One:Quick sastāv no One:Quick Works (modelis 55CT5WJ), One:Quick Flex (modelis 43HT3WJ) un One:Quick Share (modelis SC-00DA), kas ir īpašs ekrāna dalīšanas risinājums.

    Reklāma

    One:Quick Works ir moderns 55 collu 4K UHD videokonferenču displejs un daudzpusīgs produktivitātes rīks, kas piemērots dažādām darba vietas vidēm, kā piemēram, konferenču telpa. One:Quick Flex ar savu 43 collu 4K UHD skārienjutīgo ekrānu ir konstruēts ar pārvietojamu statīvu, lai to varētu lietot dažādos izmantošanas scenārijos visa veida biznesa vidēs. Abi modeļi ir balstīti Windows platformā un ir savietojami ar milzīgu videokonferenču lietotņu un sadarbības rīku bibliotēku. Pārī ar One:Quick Share lietotāji var viegli un ātri bez vadiem savienot savus klēpjdatorus ar savietojamiem LG digitālo izkārtņu produktiem.

    One:Quick Works maksimālai produktivitātei

    LG One:Quick Works ir labs papildinājums jebkurai konferenču telpai, tas sniedz viengabalainu interaktīvo saziņu gludi noritošām, produktīvām biroja sanāksmēm. Šis visu iekļaujošais risinājums, kas ieguvis balvas Red Dot Award 2021, ietver iebūvētu Windows personālo datoru, asu 4K UHD kameru, mikrofonu, skaļruni un digitālo balto tāfeli. Papildus LG iebūvētajam videokonferenču risinājumam One:Quick Remote Meeting lietotāji var izmantot īsceļus, lai bez pūlēm instalētu populārās videokonferenču un kopstrādes lietotnes, tādas kā Teams, Webex un Zoom, lai vienā mirklī uzlabotu produktivitāti. Augsti jutīgais mikrofons skaidri uztver balsis līdz sešu metru attālumam ar minimālu fona troksni, savukārt 3,840 x 2,160 izšķirtspējas kamera automātiski seko individuālai runai un uz to koncentrējas. Gan kameru, gan mikrofonu var viegli atslēgt, lai nodrošinātu maksimālu privātumu vai vienkārši mieru.

    One:Quick Flex maksimālai daudzpusībai

    LG One:Quick Flex ir radīts daudziem un dažādiem biznesa izmantošanas scenārijiem, tādiem kā nelielu grupu sanāksmes, diskusijas viens pret vienu un grupu prezentācijas, bet ir arī lieliska iespēja slimnīcām, skolām un mājām, kur cilvēki var strādāt, mācīties vai runāt ar citiem attālināti. Ar videokameru, kas aptver plašu 88 grādu skata lauku, displejs rotē, lai darbotos gan ainavas, gan portreta režīmā, un tam ir arī dalītā skata režīms vieglākai vairāku uzdevumu vienlaicīgai veikšanai. Mikrofons un kamera, intuitīva saskarne, skārienjutīga ekrāna irbuļa atbalsts un baltās tāfeles funkcionalitāte padara šo piedāvājumu pilnīgu. One:Quick Flex var tikt novietots uz pārvietojama stenda vieglai transportēšanai no kopīgās sanāksmju telpas uz vadītāja stūra kabinetu svarīgai videokonferencei.

    One:Quick Share ekrānu bezvadu koplietošanai

    LG One:Quick Share ļauj lietotājiem bez pūlēm koplietot savu klēpjdatoru ekrānus ar savietojamiem LG digitālo izkārtņu modeļiem. Pēc vienkārša savienošanas procesa lietotāji var dalīt sava personālā datora ekrānu, vienkārši nospiežot pogu uz One:Quick Share USB zibatmiņas. Avota ierīces pārslēgšana ir tikpat viegla, ar LG digitālo izkārtņu produktiem var savienoties līdz četriem avotiem vienlaicīgi. Un ar One:Quick Share LG digitālo izkārtņu produktu režīmu maiņa, piemēram, skaļumam, attēla režīmam un ekrāna spilgtumam, var tikt veikta bez pults.

    LG jaunā moderno displeju risinājumu produktu kolekcija ir radīta, lai sniegtu intuitīvu pieredzi, kas papildina produktivitāti un kopstrādi, paceļot biroja komunikācijas jaunā viegluma un ērtuma līmenī. LG One:Quick sērija būs pieejama Korejā, sākot no šī mēneša, un pēc tam arī svarīgajos Ziemeļamerikas, Eiropas un Āzijas tirgos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma