Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmajā mēnesī kopš izlaišanas operētājsistēmu “Windows 11” instalējuši 5% “Windows” lietotāju

    Jaunākie raksti

    Laiks skrien vēja spārniem, un drīz jau būs pagājis vesels mēnesis, kad “Microsoft” izlaida savu jaunāko operētājsistēmas versiju “Windows 11“. Vēl septembra beigās lielākā daļa (62%) “Windows” lietotāju nezināja, ka 5. oktobrī tiks palaista jaunā operētājsistēmas versija. Pēc mēneša skats šajā virzienā ir nedaudz pozitīvāks.

    AdDuplex” veiktā aptauja liecina, ka līdz 26. oktobrim jeb pirmajās trīs nedēļas pēc “Windows 11” izlaišanas jauno operētājsistēmas versiju izmanto jau 5% “Windows” lietotāju. Pētījumā piedalījās 60 000 lietotāji visā pasaulē, kuri lieto “Windows 10” un “Windows 11” versijas.

    Reklāma

    Lai gan nav pieejama detalizēta informācija, kas izraisījis šo pēkšņo lietotāju interesi, visticamāk, aiz tās slēpjas pats “Microsoft” un tā efektīgie mārketinga triki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis
    02.11.2021 14:50

    Kad vasarā uzliku Beta versiju, sākumā pačakarējos ar videokartes draiveriem, bet beigās ar vecāku draivera versiju viss aizgāja. Oktobrī uzliku pilno 11 versiju un atkal klāt problēmas ar melnu ekrānu pēc pamošanās. Pačakarējos ar draiveriem, nekā… Nospļāvos un uzliku 10to, vismaz iet bez gļukiem.

    Artūrs
    02.11.2021 15:44

    Man pat uz “nesaderīgas” sistēmas windows 11 strādā perfekti, pat android aplikācijas jau esmu izmēģinājis.

    zirgs
    02.11.2021 18:28

    visu darbu jau esmu apgreidojis uz 11. tas pats 10 tikai cits, nekādu cietu jūtu. ja nu vien par drive mappinga shortcuta neesamību tur kur vajag tam būt.

    Reklāma