Web Analytics
More
    Reklāma

    Lavijas Banka uzturēs visiem pieejamu bankomātu karti

    Jaunākie raksti

    Latvijas Banka kopā ar Jāņa sētu izveidojuši karti, kurā var redzēt un ērti atrast informāciju par visiem Latvijas teritorijā uzstādītajiem bankomātiem. Jaunais rīks arī ļaus atrast sev vistuvāko bankomātu.

    Latvijas Banka, Finanšu nozares asociācija, Swedbank, SEB banka, Luminor Bank Latvijas filiāle un Citadele banka ir noslēgušas sadarbības memorandu ar mērķi nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, kas arī ir pamatā jaunajam karšu rīkam bankomātu atrašanai.

    Reklāma

    Gandrīz negaidīti, bet šoreiz ir padomāts arī par viedtālruņu lietotājiem – jaunais bankomātu atrašanas rīks ērti izmantojams arī viedierīcēs. Atliek vien doties uz šo tīmekļa vietni. Nedaudz dīvaini, ka uzreiz nav ieķeksēta visu bankomātu meklēšana, nākas pašam rīkjoslā atzīmēt visu banku vai tikai vēlamo banku bankomātu meklēšanu.

    Ekrānkopija no bank.lv
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    01.11.2021 17:11

    Ideja ļoti laba, tikai žel ka dati nav precīzi.
    Kur var ziņot par neprecīzajiem datiem?

    Name*
    01.11.2021 18:24
    Reply to  Oskars

    Piekrītu. Kur es dzīvoju, viens ATM atrodas 2.5km no orģinālās vietas. Kaut vai nosaukumā ir pareizā iela ierakstīta. :D

    Jānis
    01.11.2021 17:52

    Ideja laba . Man telefons Samsung A20e Vai es kaut ko daru nepareizi, bet man aizsedz gandrīz visu ekrānu sākums kur var izvēlēties banku un atrašanās vietu . Nevaru noņemt lai redzētu karti vai karte jāsamazina tigdaudz ,ka neko vairāk nevar saprast. KĀ VAR PĒC BANKAS UN ATRAŠANĀS VIETAS NOŅEMT TO SĀKUMU LAI UZ PILNA EKRĀNA REDZĒTU KARTI UN MARŠRUTU UZ IZVĒLĒTO BANKOMĀTU ?

    SSs
    01.11.2021 18:31
    Reply to  Jānis

    Kriesā pusē pa vidu ir bultiņa !

    SSs
    01.11.2021 18:32

    Trūkst dalījums iemaksas – izmaksas bankomātos !

    rudzu rikas
    01.11.2021 22:57

    Gps koordinātes trūkst (iebakstīšanai gps navigācijas programmā, piemēram, Osmand). Pēc adreses ne vienmēr ērti saprast/atrast. Trūkst info par pieejamību – 24h vai kaut kur iekšā 9-17. Trūkst info par iemaksu funkciju. Trūkst vietas ar bankomātu foto (kāpēc gan ne?). Ideja laba, bet vēl jāpiestrādā.

    Reklāma