Web Analytics
More
    Reklāma

    Līdz 31. oktobrim iespēja pieteikties “Junction 2021” tehnoloģiju hakatonam

    Jaunākie raksti

    Mazāk kā pēc mēneša, no 19. līdz 21. novembrim, norisināsies daudzu izstrādātāju, dizaineru, biznesa un tehnoloģiju entuziastu ilgi gaidīts pasākums “Junction 2021“. Tas ir 48 stundu ilgs hakatons, kas šogad dalībniekus pulcēs gan klātienē – atsevišķās pasaules pilsētās īpaši izveidotos centros, gan tiešsaistē. Tomēr galvenais fokuss būs uz online vidi.

    Hakatons kā ierasts sadalīts interesantos izaicinājumos, kas saistīti ar dažādām nozarēm un tēmām. Dalībniekiem ir iespēja strādāt pie viena vai vairākiem izaicinājumiem, kurus vēlāk var apvienot vienā risinājumā. Paralēli tam būs iespēja saņemt arī mentoru atbalstu un nozares speciālistu ieteikumus.

    Reklāma

    Pieteikties “Junction 2021” var vēl tikai līdz svētdienai, 31. oktobrim, tāpēc, ja vēlies piedalīties, daudz nedomā un nekavējies, vienkārši nospied reģistrācijas pogu.

    Jāpiebilst, ka pērnā gada pasākums, kas norisinājās arī Rīgā, pulcēja vairāk nekā 2000 dalībnieku no 88 valstīm. 48 stundu laikā no nulles tika radīti 200 jauni tehnoloģiju projekti.

    Junction ir starptautiska tehnoloģiju un hakatonu kopiena, kas organizē izaicinājumus, darbnīcas un dažādus izglītojošus pasākumus visā pasaulē. Šie pasākumi fokusējas uz jaunu prasmju apgūšanu, mācīšanos, jaunu ideju un produktu radīšanu. Lielākais notikums, ko tradicionāli rīko “Junction”, ir šis hakatons, kurā ik gadu piedalās vairāki tūkstoši interesentu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma