Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” beidzot palaiž iespēju publicēt saturu no datoriem

    Jaunākie raksti

    Tas prasīja vairākus gadus, taču beidzot šī funkcija nonākusi līdz “Instagram” lietotājiem – iespēja ierakstus veidot arī caur tīmekļa versiju. Jūnija beigās atsevišķi “Mac” un citu galddatoru lietotāji tika pie jaunās funkcijas, taču tagad tā pieejama krietni plašākam lietotāju lokam.

    Uzņēmums ziņo, ka lietotājiem visā pasaulē sākot no 21. oktobra būs iespēja no sava datora pārlūkprogrammas sociālajā tīklā ievietot fotoattēlus un īsus videoklipus (ne garākus par minūti). Tiem, kuri ikdienā visu pieraduši darīt ar telefonu, šis jaunums, iespējams, nebūs nekas īpašs un aiz sajūsmas nekliegs. Tomēr “Instagram” aizvien biežāk izmanto arī dažādi uzņēmumi, kuriem satura kvalitāte var būt izšķiroša un kuri visbiežāk attēlu rediģēšanas darbus veic ar datoru. Tāpēc labi, ka tagad visu varēs darīt vienuviet.

    Reklāma

    Bez šī “Instagram” nācis klajā arī ar dažiem citiem jaunumiem, kas primāri attiecas uz mobilās versijas lietotājiem. Piemēram, kopš 19. oktobra testa versijā pieejama funkcija “Collabs”, kas ļauj diviem cilvēkiem kopīgi veidot ierakstus un “Reels” video. Abu lietotāju sekotāji redzēs ievietoto saturu, varēs ielikt “patīk” un ievietot komentārus. Sākot ar 20. oktobri “Instagram” lietotnē vienkāršāka kļuvusi līdzekļu vākšana labdarības nolūkiem. Savukārt ar 21. oktobri pieejams plašāks mūzikas efektu klāsts pakalpojumā “Reels”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elmārs
    20.10.2021 16:15

    Privātajā kontā darbojas datora versija, bet brauciens.lv instagram versija ir bez [+] ikonas…

    Screenshot 2021-10-20 at 16.13.48.png
    Reklāma