Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA savu apgaismes produktu klāstu papildinās ar Spotify Tap saderīgu bezvadu skaļruni

    Jaunākie raksti

    IKEA iesniedzis pieteikumu jaunam bezvadu skaļrunim, kas reizē kalpos arī kā lampa, bet pats noderīgākais būs saderība ar Spotify Tap funkcionalitāti.

    Uzņēmums plāno papildināt savu Vappeby produktu klāstu ar jaunu bezvadu skaļruni, kas būs pirmais, kas automātiski savienosies ar Spotify mūzikas straumēšanas servisu. Tas tiks panākts, izmantojot jauno funkcionalitāti Spotify Tap, kuru serviss prezentēja septembra beigās. Tās doma ir ar vienas pogas un spiediena palīdzību sākt atskaņot to audio materiālu, kurus lietotājs pirms tam klausījās citā ierīcē. Tas būs īpaši noderīgi, kad cilvēks mūziku klausījās datorā, bet tad ir devies pastaigā un sācis lietot bezvadu austiņas. Attiecīgi šādu funkcionalitāti nodrošinās jaunais IKEA skaļrunis.

    Reklāma

    Avots: IKEA

    Izskatās, ka šī Vappeby bezvadu tumba būs paredzēta āra apstākļiem, jo saņems IP65 kategorijas aizsardzību pret putekļiem un lietu. Kā arī dizainu var nosaukt par visai robustu, jo tas atgādina kādu militārās nozares produktu, kurš gaismu raidīs uz leju. Tās spilgtums būs 20 lūmenu, un uzlāde notiks caur USB-C pieslēgvietu. Ar vienu uzlādi lampa/skaļrunis darbosies līdz 13 stundām.

    Pagaidām nav pieejama produkta cena, tomēr tā kā jau ir iesniegta informācija par tā reģistrāciju, tas drīzumā varētu nonākt pārdošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma