Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify Blend” ļauj labākajiem draugiem apvienot savu muzikālo gaumi kopīgā atskaņošanas sarakstā

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka līdzīga mūzikas gaume var ļoti vienot cilvēkus, padarīt labākos draugus vēl tuvākus utml. Šim nolūkam “Spotify” beta versijā “Spotify Free” un “Spotify Premium” lietotājiem piedāvā funkciju “Blend”. Tā savieno divu draugu mūzikālo gaumi, izveidojot kopīgu dziesmu sarakstu.

    Funkciju “Blend Playlists” “Spotify” beta versijā oficiāli palaida jūnijā ar mērķi sniegt jaunu risinājumu divu cilvēku muzikālās gaumes apvienošanai, dodot iespēju vēl vairāk iepazīt vienam otra iemīļotākos izpildītājus un dziesmas, atklāt kopīgo tajā visā un sameklēt jaunus mīļākos skaņdarbus. Tagad šī funkcija uzlabota, ļaujot vēl vieglāk atklāt kopīgo, salīdzināt to ar draugiem un dalīties sociālajos kanālos.

    Reklāma

    “Blend” atskaņošanas saraksts tiek atjaunots katru dienu, ņemot vērā abu klausītāju straumēto saturu. Funkcija apvieno “Spotify” labākās personalizācijas iespējas un funkcionalitāti kopīgā un unikālā atskaņošanas sarakstā.

    Ja esi “Spotify Free” vai “Spotify Premium” lietotājs, lai piekļūtu “Blend”, tev vispirms mobilajā ierīcē jānospiež poga “Create Blend”. Pēc tam jāizvēlas, ar kuru no draugiem vēlies kopīgo mūzikas atskaņošanas sarakstu, un jānosūta viņam uzaicinājums (draugam, protams, jālieto “Spotify”). Tiklīdz draugs akceptēs uzaicinājumu, “Spotify” jums abiem uzģenerēs pielāgotu dziesmu sarakstu, kurā atrodama mūzika, kas jums abiem patīk, gan arī ieteikumi, kas apvieno jūsu klausīšanās vēlmes un gaumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Run Lola Run
    04.09.2021 18:47

    Mans komentārs vispārīgāks par maksas mūzikas straumēšanas servisiem. Vairākus gadus biju Spotify klients, godīgi maksāju un lietoju. Pirms dažiem mēnešiem nejauši pamanīju, ka līdz ar jauno telefonu man ir bez maksas YouTube Music serviss uz 4 mēnešiem. Pieslēdzu. ar 5 klikšķu palīdzību pārkopēju visas savas plejlistes no Spotify. Un labākais – YouTube video ir bez reklāmām!

    Reklāma