Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche Taycan” pārdošanas rādītājos nu jau apsteidz leģendāro “Porsche 911”

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Porsche publicējis pārdošanas datus par šā gada pirmajiem trim ceturkšņiem, kas liecina, ka autoražotājs pārdevis par 13 procentiem vairāk mašīnu nekā šajā laika posmā pirms gada. Šā gada pirmajos deviņos mēnešos pārdotas 217 198 Porsche mašīnas. Vienlaikus šie dati arī atklāj vairākas interesantas nianses.

    Ražotāja pirmais pilnībā elektriskais auto “Taycan” pārdošanas rādītājos nu jau apsteidzis Porsche leģendāro sportistu “911”, kas pašam uzņēmumam ir nepārprotams signāls par elektriskā modeļa lielo popularitāti klientu vidū. Līdz šim šogad pārdoti 28 640 “Taycan” un 27 972 leģendārā “911” eksemplāri.

    Pieprasītākie modeļi joprojām ir “Cayenne” un “Macan”, kas pa abiem sastāda vairāk nekā pusi no kopā pārdotajām automašīnām. Lai arī nospiedošais vairākums pārdoto Porsche joprojām ir ar iekšdedes dzinēju, “Taycan” panākumiem vajadzētu iedrošināt ne tikai paša Porsche, bet arī citu autoražotāju vadības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    19.10.2021 11:12

    Te izpaužas tas, ka ar elektrisko ir foršāk braukt un Porsche pērk ne jau tādēļ lai vestu kartupeļu maisus no laukiem. Kad būs nosmelts krējums, gan jau ka arī lētais gals sakustēsies. Ļoti ceru ka Na baterijas izrādīsies lietojamas.

    Reklāma