Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla sāk uzstādīt “Megacharger” uzlādes punktu savam elektriskajam kravas auto

    Jaunākie raksti

    Pamanīts, ka elektroauto ražotājs Tesla savā “Gigafactory Nevada” uzstāda “Megacharger” uzlādes punktu, kas paredzēts, lai lādēto gaidāmo “Tesla Semi” kravas automašīnu. Pēc būtības iekārta ir līdzīga “Supercharger” uzlādes iekārtai, taču tā ir jaudīgāka, ļaujot uzlādēt kravas mašīnu šofera obligātās pauzes laikā.

    Plāns šādai iekārtai tika prezentēts vēl 2017. gadā, vienlaikus ar ideju par “Semi”, taču neko vairāk kā tikai runas un vairākkārt pārceltus termiņus no Tesla pagaidām tā arī neesam sagaidījuši. Tesla norādīja, ka ar “Megacharger” būtu jāielādē aptuveni 640 kilometriem nepieciešamā elektrība 30 minūšu laikā.

    Salīdzinot ar līdzšinējām “Supercharger” uzlādes vietām redzams, ka “Megacharger” uzlādes teritorija veidota citādāk, lai tā būtu ērti lietojama mašīnām ar piekabēm. Zināms, ka Tesla strādā pie tā, lai “Semi” ražošana varētu sākties, taču pagaidām tas atlikts līdz nākamajam gadam, kad Tesla saņems lielākas bateriju piegādes. Tiek gaidīts, ka Tesla sagatavos vairākas “pre-production” versijas dažādu izmēģinājumu vajadzībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma