Web Analytics
More
    Reklāma

    Šonedēļ tomēr sagaidīsim OnePlus 9RT un Buds Z2

    Jaunākie raksti

    OnePlus dibinātājs Pete Lau ar Weibo starpniecību paziņojis, ka jau 13. oktobrī gaidāmas ne tikai OnePlus Buds Z2 austiņas, bet arī OnePlus 9RT viedtālrunis. OnePlus 9RT ir pārsteigums, jo no OnePlus bija izskanējusi pārliecinoša informācija par to, ka šogad vairs nebūs viedtālruņu izziņošanas.

    Jau augusta sākumā tika runāts, ka OnePlus varētu šogad neražot OnePlus 9T modeli, jo tas saskāries ar pamatīgām komponenšu pieejamības problēmām. Tādējādi OnePlus šogad paliek tikai pie OnePlus 9 sērijas, OnePlus Watch, OnePlus Nord 2 5G un OnePlus N200 5G.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, vai OnePlus 9RT būs pieejams ārpus Ķīnas un Indijas. Cik var noprast no Pete Lau sniegtās informācijas, tad OnePlus 9RT būs visai jaudīgs viedtālrunis, bet arī par jaudu oficiāli nekas sīkāk nav zināms.

    Baumas iepriekš norādīja, ka OnePlus varētu gatavot OnePlus 9RT modeli, kas būtu jau drusku uzlabots OnePlus 9R (8T) modelis ar 120 Hz AMOLED ekrānu, Qualcomm Snapdragon 870, 4500 mAh akumulatoru ar 65 W uzlādi un 50 megapikseļu Sony IMX 766 galveno kameru.

    OnePlus Buds Z2 būs tā saucamās true wireless austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu un ilgu akumulatora darbības laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma