Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT saņēmis atļauju iegādāties Santa Monica Networks

    Jaunākie raksti

    Latvijas un Lietuvas Konkurences padomes apstiprinājušas darījumu, kurā SIA Latvijas Mobilais Telefons (LMT) no Livonia Partners iegādājās Baltijas datu pārraides tīklu un IT drošības risinājumu uzņēmumu grupu Santa Monica Networks (SMN). Tādējādi LMT kļuvis par SMN 100% daļu īpašnieku.

    Uzņēmumi apvienos spēkus, lai ātrāk un efektīvāk ieviestu piektās paaudzes tīkla risinājumus. LMT prezidents Juris Binde: “Ar pārliecību varu teikt, ka, apvienojot LMT pieredzi mobilo sakaru risinājumos ar jaudu, kas piemīt pieredzējušam datu pārraides tīklu un IT drošības risinājumu izstrādātajam, mēs esam kļuvuši par spēcīgāko partneri digitalizācijas procesos jebkurā publiskās pārvaldes institūcijā vai privātā uzņēmumā. Jau labu laiku no sakaru operatora esam pārauguši par uzņēmumu, kas saviem klientiem risina sarežģītus biznesa transformācijas uzdevumus. Uzņemot savā komandā Santa Monica Networks, kļūsim par digitālās transformācijas līderi.”

    Reklāma

    SMN valdes priekšsēdētājs Uģis Bērziņš: “Mūsu misija jau ilgus gadus bijusi Latvijas biznesa vidē ieviest jaunākās tehnoloģijas. Nu speram soli tālāk. Kopā ar LMT nodrošināsim dažādu 5G biznesa risinājumu attīstību, paplašinot to klientu loku, kam būs pieejamas vismodernākās tehnoloģijas un korporatīvā līmeņa tehniskie risinājumi.”

    Livonia Partners pauž gandarījumu par sekmīgu darījuma noslēgšanos. “Esam priecīgi par iespēju atbalstīt Santa Monica Networks komandu ar kapitālu un zināšanām ceļā uz līderpozīcijām tīklu risinājumu tirgū. Esam pārliecināti, ka LMT grupas sastāvā uzņēmums sasniegs jaunas virsotnes,” teic Kristīne Bērziņa, līdzšinējā SMN īpašnieka Livonia Partners dibinātāja un partnere.

    Uzņēmumi turpinās darbu kā atsevišķas juridiskas vienības, apvienojot spēkus kopīgu inovāciju projektu izstrādē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    11.10.2021 11:58

    Intresanti un man nācas meklēt kas tas par uzņēmumu un ar ko nodarbojas.

    3er
    11.10.2021 13:01

    Uzņēmums biznesa vidē ļoti labi zināms.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    11.10.2021 21:20

    LMT saņēmis atļauju iegādāties veikalu “Santa un Barbara”

    Reklāma