Web Analytics
More
    Reklāma

    Alfa Romeo turpmāk katru gadu prezentēs jaunu modeli

    Jaunākie raksti

    Alfa Romeo zīmols tagad nonācis Stellantis koncerna paspārnē un uz brīdi pat pavīdēja ziņas, ka pazīstamo itāļu autoražotāju varētu slēgt, taču pēdējie izteikumi liecina, ka, par laimi, tā nenotiks. Alfa Romeo vadītājs Žans-Filips Imparato paziņojis, ka turpmāk katru gadu autoražotājs prezentēs jaunu modeli. Tā tas turpināsies līdz pat 2026. gadam, bet 2027. gadā Alfa Romeo pilnībā pāries uz elektroauto ražošanu.

    Paredzēts, ka pirmais jaunais modelis būs izmēros mazāks krosovers ar nosaukumu “Tonale”, kas ražošanā varētu nonākt jau līdz šā gada beigām, savukārt oficiāla prezentācija paredzēta nākamā gada pavasarī. Mašīnai būs arī elektrificēti varianti plug-in hybrid izpildījumā. Kas būs nākamie Alfa Romeo soļi, tas pagaidām nav zināms.

    Reklāma

    Šobrīd aktuālā “Giorgio” platforma, uz kuras radīti lieliskie “Stelvio” un “Giulia” modeļi, turpmāk vairs netiks izmantota, tā vietā stājoties Stellantis radītajai “Large” platformai. Šī platforma jau ir paredzēta tam, lai uz tās konstruētās mašīnas varētu elektrificēt. Ņemot vērā pārdošanas rādītājus, varam būt pilnīgi pārliecināti par “Stelvio” mantinieku. “Giulia” jaunā paaudze pagaidām ir miglā tīta, ņemot vērā kopējo tendenci samazināties sedanu pārdošanas apjomiem, lai gan konkrētais modelis ir patiešām konkurētspējīgs. Netiek izslēgta iespēja, ka sagaidīsim arī kārtīgu sporta auto, tiesa, elektrisku.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma