Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā sācis darboties “Bolt Market” serviss, solot ērtu un ātru pārtikas preču piegādi uz mājām

    Jaunākie raksti

    Klienti mūsdienās kļūst arvien prasīgāki un nepacietīgāki, kas pēdējā laikā īpaši iezīmējies attālināto pakalpojumu saņemšanas jomā. Protams, pārtikas produktu saņemšana, neizejot no mājas, ir viens no šādiem segmentiem. Sekojot līdzi tendencēm, “Bolt” paplašinājis savu pārtikas piegādes servisu “Bolt Food” un pievienojis tam jaunu pakalpojumu “Bolt Market“. Šādā veidā klienti var ātri un ērti pasūtīt nepieciešamās pārtikas preces un saņemt tās pat 15 minūšu laikā. Latvijā šis pakalpojums sācis darboties no 5. oktobra, atverot pirmo “Bolt Market” preču piegādes centru Rīgā.

    Lai tiktu pie jaunās iespējas, vispirms viedierīcē jālejupielādē “Bolt Food” lietotne. Pēc tam jāizvēlas iespēja “Bolt Market”. Šajā virtuālajā veikalā iespējams izvēlēties nepieciešamo no vairāk nekā 1500 pārtikas preču liela sortimenta, kas ar laiku tikšot papildināts. Iepirkšanās process līdzīgs kā fiziskā veikalā – preces saliec pirkumu groziņā un turpat lietotnē apstiprini un apmaksā pirkumu. Lietotne arī ļauj sekot līdzi pasūtījuma statusam no tā apstrādes līdz pat piegādei līdz tavas mājas durvīm.

    Reklāma

    Protams, lai šādu pakalpojumu saņemtu, jārēķinās, ka lietotnē jānorāda visa nepieciešamā informācija, ieskaitot piegādes adresi un bankas kartes datus.

    Viens no lielākajiem ieguvumiem pircējam, kā “Bolt” sola, ir preču iegādes ērtums un ātrums. Uzņēmums norāda, ka pasūtījuma izpildi no sapakošanas līdz piegādei var veikt pat 15 minūtēs. Tas gan šobrīd attiecas tikai uz tiem klientiem, kuri dzīvo Rīgas centrā un tā apkārtnē. Pārējiem būs jāpaciešas nedaudz ilgāk. Taču, paplašinot piegādes centru tīklu, solīts, ka drīzā nākotnē tik ātra preču piegāde tikšot nodrošināta lielākam skaitam klientu.

    Jāpiebilst, ka “Bolt Market” serviss no pagājušās nedēļas darbojas Igaunijā un drīzumā tiks ieviests daudzās citās valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    07.10.2021 12:42

    “…Pārējiem būs jāpaciešas nedaudz ilgāk….”

    Kāpēc uzreiz nerakstīt kā ir – ilgāk vai ne pārāk tuvā nākotnē?!

    KKTK
    07.10.2021 14:06

    Jauks pakalpojums indivīdiem ar kustību traucējumiem.

    Gundars
    07.10.2021 18:02

    Ja pats ņem pienu no veikala plaukta paņem no dziļākā kam termiņš ilgāks. Ja ņem tomātu, paņem to, kas mazāk saspiests. Pārdevējai paprasi foršāko gaļas gabaliņu. Tagad atvedīs un vari būt priecīgs. Vai pako kurjera klātbūtnē visu vaļā un pārbaudi. Ja pērk tikai fasēto sauso paiku, tad varbūt jā, der šis apšaubāmā līmeņa “ērtums”. Vēl variants, kad pērk negausīgi, “lai mājās vienmēr viss būtu”. Mājas pārvēršot par lielveikala noliktavas filiāli, jo tak grūti pāriet pāri ielai nopirkt tad kad vajag un cik vajag. Tagad varēs izmest nevis trešdaļu nederīgā bet pusi, īpaši nejutīs.

    Roberts
    08.10.2021 13:00

    Bolt food so palaida tikai tadel ka wolt sads piedavajums jau bija labu laiku un wolt iedeva 5 EUR atlaidi veikalu pirkumiem. Tikmer bolt food nedod neko. Bolt food kurjeri liela dala pat nemak primitivi latviski kur nu vel pareizi uzlikt masku ejot pec edienu pasutijumiem :D

    Reklāma