Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” tehnisko problēmu dēļ Marks Zakerbergs zaudējis sešus miljardus dolāru

    Jaunākie raksti

    Pirmdiena, 4. oktobris, “Facebook” sākās pagalam neveiksmīgi. Vispirms pasauli pāršalca “Facebook” bijušās produktu vadītājas teiktais, ka uzņēmums patiesībā tikai nopelna uz lietotāju drošības rēķina. Pēc tam tehnisku iemeslu dēļ uz sešām stundām globālā mērogā darbību pārtrauca “Facebook” un tam piederošie servisi “Facebook Messenger”, “Instagram” un “Whatsapp”. Kamēr citi sociālie mediji priekā berzēja rokas par neredzēto lietotāju pieplūdumu, “Facebook” ar tā vadītāju Marku Zakerbergu priekšgalā cieta zaudējumus.

    Aplēsts, ka pēc šiem notikumiem, lielākoties “Facebook” tehniskajām ķibelēm Marks Zakerbergs zaudējis vairāk nekā sešus miljardus ASV dolāru.

    “Bloomberg” ziņo, ka “Facebook” akciju vērtība pirmdien samazinājās par gandrīz 5%. Taču, salīdzinot ar septembra vidu, to vērtība noslīdējusi par veseliem 15%. Līdz ar to krietni sarukusi arī Zakerberga īpašumu vērtība, kas 4. oktobrī apstājās pie 121,6 miljardiem dolāru, ierindojot “Facebook” vadītāju 5. vietā “Bloomberg Billionaires Index” –  500 pasaules turīgāko cilvēku reitingā.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    06.10.2021 09:00

    Akciju vērtība nekādīgi neatspoguļo uzņēmuma reālo vērtību. Viņiem, ko, telpas noņēma, serverus noņēma, datu centus noņēma? Tā ir abstrakta vērtība. Visiem algas samazināja? Vienkārši cilvēkiem noraustījās viens orgāns, ka facebook uz mūžiem pazudīs. Nekas, tagad visi “speciālisti” skries pirkt “dip” vai arī cilvēki netirgos nost un vērtība augs atpakaļ. Neko jau Facebook īpašnieks nezaudēja, ja neskaita savu labo slavu, kura jau tā pabojāta, jo visi grib būt “geek” bet kad ierauga īstu “geek”, sāk uzreiz apcelt, mobingot un uzsktīt par robotu/ķirzaku.

    Last edited 2 years ago by Usinss
    ....
    06.10.2021 09:16

    False info.

    Puškins
    06.10.2021 10:39

    Vajadzētu uz vienu nedēļu bloķēt vispār internetu lai cilvēki saprastu kādas sekas tas radīs tiem kam visi ieguldījumi un nauda glabājas virtuālā vidē, lai cilvēki saprot ka nauda ir tikai tā ko turi rokā un vari sataustīt nevis redzi ciparus ekrānā!!!

    Prepper
    06.10.2021 10:47
    Reply to  Puškins

    Uz nedēļu slēgt veikalus, lai saprastu ka maize ir tikai tā, kas ir mājās!!!

    iciks
    06.10.2021 10:48

    Jāpērk Zakerbergus?

    Rudolfs Putnins
    06.10.2021 12:01

    Man šķiet, ka nosūdzēšana akciju cenai bija daudz postošāka par downtime. FB atkal varēs nabaga Marku sūtīt uz senāta noklausīšanos un viņš stundām būs spiests tēlot tādu pašu cilvēku kā mēs visi.

    Oskars
    06.10.2021 13:08

    Vareja vispar zaudet visu. Un FB bankrotetu.

    Reklāma