Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung saglabās Tizen televizoros, no Android TV nav šobrīd jābaidās

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen izskanēja ziņa, ka Google un Samsung metas uz vienu roku, lai apvienotu labāko no Wear OS un Tizen vienā viedpulksteņu operētājsistēmā. Wear OS un Tizen operētājsistēmas tiks saliktas kopā, lai varētu labāk konkurēt ar Apple un citiem ražotājiem. Šobrīd Google un Samsung sadarbībā tapušo operētājsistēmu dēvē par “Wear”.

    Protams, varam cerēt, ka Google un Samsung kopdarba gala rezultāts būs labākās idejas un iespējas gan no Wear OS, gan Tizen. Tiek solīts, ka Wear ierīces darbosies līdz 30 dienas ar vienu uzlādi un no Google puses sagaidāmas lietotnes un saskarnes pielāgojumi.

    Reklāma

    Bet kas notiks ar Samsung televizoriem, kurus arī darbina Tizen? Samsung mierina, ka Tizen paliek par Samsung operētājsistēmu televizoros, šajā ziņā nav gaidāmas pārmaiņas. Visticamāk, Samsung paši saprot, ka Tizen ir ātrāka un vienkāršāka par Android TV. Tizen ir arī savas lietotnes un ekosistēma kopā ar viedtālruņiem, diez vai Samsung būtu gatavs atteikties no visiem Tizen plusiem televizoros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ainārs Barščausks
    24.05.2021 11:19

    Nu, nu, es tieši dēļ tā Tizen-a Samsung TV neapsveru kā iespējamo izvēli :)

    24.05.2021 13:20

    Pievienojos. Nesen pirku TV, uz Samsungu neskatījos dēļ tizena. Paņēmu TCL ar Androidu.

    Krotow
    24.05.2021 21:43

    Tizen nebūtu problēma. Nopērc Android medijkasti un lieto kādas vien aplikācijas vēlies. Pie kam bez piesaistes televizoram. Samsung pats gan neņemtu krāsu dēļ. Aziātiskajā krāsu pārsātinātībā viņus pārspēj tikai LG.

    25.05.2021 10:22
    Reply to  Krotow

    Divos citos mājokļa TV tā arī ir, jaunākie googles chromecasti ar pultīm. Taču feināk ir ar divām pultīm neoperēt. TCL ir pastāvīgi ieslēgts mikrofons un pēc būtības tas ir liels googles asistenta displejs (tramīgie var atslēgt). Ar balsi varu visas viedās lampiņas, tējkannu, putekļsūcēju u.c. verķus komandēt, pat poga nav jāspiež, kā chromecast gadījumā. Ērti. Ja jāizvēlas jauns TV, kāpēc gan ņemt Tizenu?

    @High_Seas
    24.05.2021 13:21

    Tieši gaidīju ka būs Android uz Samsung TV iekārtām, tas Tizen pēdējais mēsls, neko piratizēt nevar.

    CooL
    24.05.2021 13:23
    Reply to  @High_Seas

    Latviešu bāleliņu arguments, nevar piratizēt :D :D :D veiksmes nācija :D

    Normunds
    24.05.2021 14:54
    Reply to  @High_Seas

    IPTV strādā, ko vairāk vajag?

    trel
    24.05.2021 17:29
    Reply to  Normunds

    Kā tev IPTV tiek padots? Caur UDP strīmu? Es meklēju TV, kura OS spēj mpeg UDP multicastu padot. LG webos nespēj. Par samsungu nezinu.

    Skābene
    24.05.2021 14:45

    Ja uz Tizen būtu Android aplikācijas, būtu feini!

    Reklāma