Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 13 Pro Max displejs saņēmis augstus kvalitātes novērtējumus

    Jaunākie raksti

    Arī Latvijā beidzot iespējams pasūtīt kādu no jaunajiem iPhone 13 modeļiem, tāpēc, lai seko vēl kāda ziņa par šo viedtālruni. Lielākā iPhone 13 Pro Max displejs ir saņēmis organizācijas DisplayMate apbalvojumu par labāko viedtālruņa displeju.

    Septembrī Apple beidzot paziņoja, ka Pro sērijas iPhone 13 modeļi saņems ProMotion ekrānus, kas nozīmē, ka to maksimālais atsvaidzes ātrums būs 120Hz. DisplayMate gan to ir pārbaudījusi arī dažādās citās kategorijās, salīdzinot ar citiem 12 modeļiem, balvu piešķirot tieši Apple telefonam. Katrs iPhone 13 ekrāns ražošanas procesā tiek kalibrēts precīzu krāsu un kontrastu attēlošanai. Displejs atbalsta sRGB un DCI-P3 saturu, un abus apstrādā ar ļoti augstu precizitāti. Tāpat tas saņēmis 0,5 vērtējumu sekcijā ar aci nosakāmas krāsu atšķirības, kas ir ļoti labi, jo rezultāts ir mazāks par 1.

    Reklāma

    Krāsu intensitāte un apstrāde netiks ietekmēta no attēlotās bildes. Maksimālais spilgtums tika sasniegts 1051 cd/m² pie sRGB un DCI-P3 krāsu gammām. Ar automātisko spilgtuma regulēšanu šis rezultāts bija 846 cd/m². Ja lietotājs skatīsies HDR kvalitātes saturu, tad tas varēs sasniegt arī reklamēto 1200 cd/m² spilgtumu. Ekrāns atstaro 4,6% no gaismas, kas uz to krīt. Tāpat ir uzlabota redzamība dažādos leņķos. Piemēram, tiek zaudēti 24% spilgtuma, ja telefona ekrāns tiek lietots 30% leņķī. Interesanti, ka displeju varēs lietot ar polarizētajām saulesbrillēm, kas var būt apgrūtinājums ikdienas dzīvē, vērojot dažādus ekrānus, jo pašam ir šādas saulesbrilles. Ar pilnu analīzi var iepazīties DisplayMate ļoti vecmodīgajā mājaslapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    04.10.2021 23:28

    Nākamgad gaidāmie iPhone 14 saņems ekrānu bez gadžetu sacepuma daļas ekrāna augšmalā. Droši vien par to būs vēl lielāka ažiotāža. Tikmēr vairāk par visu priecē iPhone korpusu kvalitāte, ekrāna atsaucība, pieskārienu precizitāte, procesora veiktspēja, arī aķi viņiem beidzot ir labi, kameras (optimizācija, krāsu gamma un balanss) arī vienas no labākajām. Visu pārējo mīnusu dēļ neesmu šīs markas piekritējs. Līdzīgi kā ar MacOS, Safari. Laba programmatūra savam segmentam un pircējam

    Reklāma