Web Analytics
More
    Reklāma

    Degvielas krīzes laikā briti ļoti aktīvi meklē informāciju par elektroauto

    Jaunākie raksti

    Lielbritānija pēdējo dienu laikā piedzīvo degvielas deficītu, iedzīvotājiem steidzot uzpildīt savas mašīnas. Tas daudzās uzpildes stacijās radījis garas rindas, citur degviela beigusies pavisam. Kā liecina dati par meklētākajiem atslēgvārdiem Google meklētājā, tad interese par elektroauto britu salās pieaugusi par 1600 procentiem.

    Degvielas trūkums Lielbritānijā radies vairāku iemeslu dēļ, taču daudzi to saista ar Brexit sekām. Tiek vēstīts, ka Lielbritānijā pietrūkst apmēram 100 tūkstoši šoferu, daudzas no šīm vietām būtu aizpildījuši viesstrādnieki no Eiropas Savienības, kuriem tagad ir grūtāk iegūt darba un uzturēšanās atļaujas. Degviela fiziski ir pieejama pietiekami daudz, taču nav, kas to aizved līdz benzīntankiem.

    Reklāma

    Lielbritānijas valdība jau iepriekš uzstādīja mērķi līdz 2030. gadam pilnībā pārtraukt ar iekšdedzes dzinējiem aprīkotu mašīnu tirdzniecību, bet interneta jokdari jau paspējuši pavēstīt, ka šis mērķis varētu tikt sasniegts “nākamajā trešdienā”. Lai nu kā, taču viss liecina, ka šīs krīzes rezultātā interese par elektroauto un to pārdošanas apjomi turpmāk strauji augs. Lielbritānijas auto salīdzināšanas mājaslapa carwow ziņo, ka tās lietotāji, salīdzinot ar pagājušo nedēļu, divreiz vairāk pētījuši informāciju par elektroauto un ar katru dienu interesentu kļūst tikai vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    01.10.2021 19:51

    Anglijā ar degvielu ir tādā vieglā pakaļā. It sevišķi Londonā.

    Johny English
    01.10.2021 20:05
    Reply to  Tasesmues

    Pārsēdīsies uz EV – būs pakaļā ar elektrību.

    That Guy
    08.10.2021 07:36
    Reply to  Johny English

    Dabūju svaigāko bēdu vēstulīti no elektrum – pakaļai tuvojamies lieliem soļiem.

    Reklāma