Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech izziņo jaunu MX Keys Mini bezvadu klaviatūru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Logitech izziņojis jaunu maza izmēra bezvadu klaviatūru, kas papildinās zināmo un kvalitatīvo MX produktu sēriju.

    Ja pareizi atceros, tad savulaik Kursora veiktajā testā ar lietotni Clubhouse, kas daļai jau varētu būs aizmirsusies, saruna ievirzījās arī par datorpelēm un klaviatūrām, un kāds no dalībniekiem norādīja, ka ir ļoti apmierināts tieši ar šiem Logitech produktiem. MX līnija atbilstoši savai cenai sniedz augstu kvalitāti un darbību, kas nosacīti varētu būt paredzēta tiem, kuriem ikdienā ir svarīga laba klaviatūra un datorpele, kā arī tas ir galvenais darbarīks. Jaunā MX Keys Mini klaviatūra principā ir pilnās bezvadu klaviatūras MX Keys versija bez ierastās ciparu daļas labajā pusē, lai to vienkārši padarītu mazāku un samazinātu ražošanā nepieciešamos resursus.

    Reklāma

    MX Keys Mini ir saglabājusi īpašās pogas ar iedobīti, kas ļaus ērtāk rakstīt. Tāpat tā būs aprīkota ar dažādām funkciju pogām, kas ļauj regulēt skaļumu, izvēlēties emocijzīmēs un atslēgt mikrofonu, kas ir īpaši svarīgi šajā videozvanu laikā. Tāpat mazā klaviatūra būs aprīkota arī ar taustiņu apgaismojumu un USB-C pieslēgvietu uzlādei, komplektā iekļaujot uzlādes kabeli no USB-A uz USB-C. To varēs izmantot gan ar Windows, gan Apple produktiem, un man personīgi šī klaviatūra kaut kādā mērā atgādina Apple Magic Keyboard, ar iespēju to ērti aizstāt un iekļauties ekosistēmā.

    MX Keys Mini cena ir identiska MX Keys modeļa cenai, un tā ir 109 EUR. Parasti gan mazāka izmēra klaviatūras ir lētākas, tomēr tas nebūs šis gadījums. Tā būs pieejama melnā, baltā un rozā krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma