Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iegādāsies Izraēlas automobiļu kiberdrošības risku novērtēšanas risinājumu sniedzēju Cybellum

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) direktoru padome apstiprinājusi darījumu, kurā tiek iegādāts vadošais automobiļu kiberdrošības risku novērtēšanas risinājumu sniedzējs Cybellum. Šis darījums paredz, ka LG iegādāsies aptuveni 64% tehnoloģiju uzņēmuma akciju 140 miljonu ASV dolāru vērtībā. Ar šo stratēģisko rīcību tiks stiprinātas LG kiberdrošības iespējas un paātrināti uzņēmuma centieni kļūt par nākotnes mobilitātes inovāciju partneri.

    Atlikušās uzņēmuma akcijas paredzēts iegādāties tuvākajā nākotnē, kad tiks apstiprināta arī darījuma galējā vērtība un kopējais investīciju apjoms. Papildus sākotnējām investīcijām LG arī apņēmies Cybellum investēt 20 miljonus ASV dolāru uzņēmuma kapitāla palielināšanai pēc pašreizējā darījuma pabeigšanas ceturtajā ceturksnī.

    Reklāma

    2016. gadā Telavivā dibinātais Cybellum ir vadošais automobiļu kiberdrošības uzņēmums ar aptuveni 50 darbiniekiem, un tas šobrīd sadarbojas ar lielām nozares kompānijām, veiksmīgi nodrošinot savus produktus autoražotājiem un piegādātājiem visā pasaulē. Cybellum saglabāsies kā neatkarīgs uzņēmums un zīmols, turpinot attīstīties un atbalstīt savus klientus un partnerus ar nemainīgu atdeves līmeni un standartiem, pie kuriem Cybellum klienti pieraduši.

    Palielinoties kibedrošības draudu skaitam, kā arī globālajai autoražošanas nozarei, pārejot uz savienotu automobiļu laikmetu, kurā svarīgi ir droši savienojumi, vajadzība pēc labākas automašīnu kiberdrošības, kas atbilst starptautiskiem standartiem, vēl nekad nav bijusi tik liela. Automobiļu kiberdrošības nozīmīgums ar laiku tikai palielināsies, automašīnām kļūstot par dabiski savienotām sistēmām ar sarežģītām attiecībām starp dažādām komponentēm. Cybellum ļaus LG laicīgi nodrošināt ilgtspējīgas izaugsmes dzinējspēku strauju izaugsmi piedzīvojošajā automašīnu kiberdrošības nozarē, kā arī sniegt lielāku vērtību tādās jomās kā detaļu izstrāde, attīstība un vadība, optimizējot programmatūru drošību.

    Viens no Cybellum progresīvākajiem risinājumiem, lai automobiļus aizsargātu no kiberdrošības draudiem, ir Cyber Digital Twins platforma. Tā rada detalizētu automobiļa programmatūras komponenšu reprezentāciju, nepiekļūstot pirmkodam un automātiski atklājot riskus, kas var tikt ļaunprātīgi izmantoti. Platforma paļaujas uz reālā laika draudu izvērtēšanu, lai pārbaudītu ievainojamības, un sniedz pilnīgu šo ievainojamību novērtējumu, kā arī ieteicamos risinājumus.

    Šīs investīcijas, kas ir pirmais LG iegādes darījums Izraēlā un kiberdrošības jomā, norāda uz šīs attīstošās nozares svarīgumu un tā ir nozīmīga LG stratēģijas daļa, lai stiprinātu savu uzņēmējdarbības portfeli ar stratēģiskiem iegādes darījumiem, aliansēm un partnerattiecībām, izteikti koncentrējoties uz automobiļu komponenšu biznesu. 2018. gada augustā LG iegādājās Austrijas ZKW Group, kas ir vadošs uzņēmums automobiļu apgaismojuma tirgū. Jūlijā LG izveidoja kopuzņēmumu ar pasaulē trešo lielāko autoražošanas nozares piegādātāju Magna International, lai radītu LG Magna e-Powertrain, veicinot abu partneru konkurētspēju un nākotnes izaugsmes potenciālu.

    “Mēs esam sajūsmināti par šo partnerību ar LG un ieguvumu, ko spējam sniegt mūsu akcionāriem,” norāda Cybellum vadītājs Slava Bronfmans. “Cybellum izstrādājis nozarē daudzpusīgāko produktu drošības pārvaldības piedāvājumu, un spēku apvienošana ar LG ļaus mums turpināt mūsu vīzijas realizēšanu. Mēs tuvākajā nākotnē paredzam būtisku izaugsmi.”

    “Nav noslēpums, cik programmatūrai ir nozīmīga loma autoražošanas nozarē un tāpēc rodas nepieciešamība pēc efektīviem kiberdrošības risinājumiem,” saka LG Electronics Vehicle Component Solutions Company prezidents Kims Jinjuņs (Kim Jin-yong). “Šis darījums vēl vairāk stiprinās LG stipros pamatus kiberdrošības jomā, ļaujot mums būt vēl vairāk sagatavotiem savienotu automobiļu laikmetam.”

    2013. gadā dibinātais LG Electronics Vehicle Component Solutions Company 2020. gadā strādāja ar 5,18 miljardu ASV dolāru tirdzniecības apjomu, kas ir par 6,1% vairāk nekā 2019. gadā. Ar investīcijām automobiļu kiberdrošības jomā LG apņēmies palielināt savu informācijas un izklaides sistēmu, elektrisko automobiļu piedziņas sistēmu un automobiļu apgaismojuma iespēju konkurētspēju. Šie ir trīs svarīgākie automobiļu komponenšu biznesa pīlāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma