Web Analytics
More
    Reklāma

    “DJI”, iespējams, gatavo jaunus “Mavic 3 Pro” un “Mavic 3 Cine” dronus

    Jaunākie raksti

    Iespējams, pēc kāda pusotra mēneša, novembrī, uzņēmums “DJI” laidīs klajā savu jaunāko veikumu – bezpilota lidaparātus “Mavic 3 Pro” un “Mavic 3 Cine”. Baumo, ka tie atsevišķās jomās daudzkārt pārspēs savus priekštečus un būs krietnu soli priekšā trīs gadus vecajam “Mavic 2 Pro” un pat šī gada aprīlī izlaistajam “Mavic Air 2S“.

    Vienas no lielākajām izmaiņām saistās ar lidojuma laiku. “DJI” standarta izmēra bezpilota lidaparāti parasti var lidināties maksimums pusstundu pirms nepieciešams uzlādēt. Savukārt avots “DroneDJ” informē, ka “Mavic 3 Pro” lidojuma laiks ar pilnu bateriju sasniegs pat 46 minūtes. Tas varētu būt iespaidīgi, ja ņem vērā, ka drons, iespējams, būs aprīkots ar papildus otru kameru, kurai nāks līdzi savs sensors un objektīvs.

    Reklāma

    Tāpat pie uzlabojumiem tikšot arī sensori. “Mavic 3 Pro” piedāvās 20 un 12 megapikseļu sensorus ar iespēju uzņemt 5,2K izšķirtspējas video. 20 MP sensors būs 3/4 collas liels, savukārt 12 MP – 1/2 collas.

    Līdzīgi kā iepriekš, arī šoreiz piedāvājumā varētu būt divi “Mavic 3” modeļi – “Mavic 2 Pro”  un “Mavic 3 Cine”, kurā, iespējams, būs iebūvēts SSD disks, gan uzlabots kontrolieris, gan iespēja taisīt video pat 15 km attālumā un citi labumi.

    Norādīts, ka “Mavic 2 Pro” maksās sākot no 1600 USD (ap 1360 eur), savukārt “Mavic 3 Cine” varētu noplēst vēl par 1000 USD vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma