Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņojis Surface Laptop Studio, Duo 2, Surface Pro 8, Surface Go 3 un aksesuārus

    Jaunākie raksti

    Microsoft izziņojis veselu sauju ar jaunām ierīcēm – Surface Laptop Studio, Surface Pro 8 un Surface Duo 2, ko pavada atjaunotie Surface Pro X un Surface Go 3. Papildus izziņoti arī aksesuāri Surface Slim Pen 2, Surface Adaptive Kit un Microsoft Ocean Plastic Mouse. Bet tagad par visu pēc kārtas.

    Surface Laptop Studio

    Surface Laptop Studio ir jaudīgākā Surface ierīce, kas tikusi pie Intel 11. paaudzes Core H35 procesoriem un pat Nvidia GeForce RTX videokartēm. Surface Laptop Studio ir tā saucamais divi-vienā klēpjdators ar neatdalāmu tastatūru. Surface Laptop Studio varētu dēvēt par Surface Studio un Surface Laptop apvienojumu.

    Reklāma

    Surface Laptop Studio ir 14.4 collu PixelSense skārienekrāns. Microsoft pats dēvē paceltu Surface Laptop Studio ekrānu par Stage režīmu, bet noguldītu ekrānu par Studio režīmu. Surface Laptop Studio varēsi zem tastatūras glabāt jauno Surface Slim Pen 2.

    Surface Laptop Studio cena sāksies no 1600 dolāriem.

    Surface Laptop Studio

    Surface Duo 2

    Surface Duo 2 varētu dēvēt par lielāko šī gada ieguvēju, jo dubultais viedtālrunis ticis pie Snapdragon 888 procesora, NFC un 5G. Dubultajam viedtālrunim ir uzlabotas trīs kameras, kā arī Surface Duo 2 kļuvis lielāks – Surface Duo 2 ir 5.8 collu ekrāni, kamēr Surface Duo bija 5.6 collas.

    Surface Duo 2 ir divi 1892 x 1344 izšķirtspējas AMOLED ekrāni ar 800 cd/m² spilgtumu un Corning Gorilla Glass Victus aizsargstiklu. Surface Duo 2 pieejams 128/ 256/ 512 GB atmiņu versijās ar 8 GB LPDDR5 operatīvo atmiņu. Viedtālrunim ir 4449 mAh akumulators ar 23 W uzlādi, bet lādētājs nav iekļauts ierīces komplektā.

    Surface Duo 2 cenas sāksies no 1500 dolāriem.

    Surface Duo 2

    Surface Pro 8

    Surface Pro 8 jauda palielināta vairāk nekā divas reizes, kad to salīdzina ar Surface Pro 7. Jaunais Surface Pro 8 ticis pie 11. paaudzes Intel Core procesoriem, tam ir divas Thunderbolt 4 un dators tapsi uz Intel Evo platformas.

    Surface Pro 8 ir 13 collu PixelSense skārienekrāns ar 120 Hz attēla atsvaidzi. Surface Pro 8 uzlabotais ekrāns pratīs sadarboties ar Dynamic Refresh Rate iespēju, kas iebūvēta Windows 11. Surface Pro 8 atbalsta arī Dolby Vision un  Adaptive Color Technology.

    Surface Pro 8 ir 5 megapikseļu kamera pašiņiem un 10 megapikseļu kamera ierīces aizmugurē ar 4K video ieraksta iespēju. Tāpat Surface Pro 8 ir Dolby Atmos skaņas uzlabojumi un divi Studio Mics mikrofoni, kas noderēs videozvanu laikā.

    Surface Pro 8 prot sadarboties ar Surface Slim Pen 2 un datora plānotā cena ir no 1100 dolāriem.

    Surface Pro 8

    Surface Slim Pen 2

    Surface Slim Pen 2 ir Microsoft jaunais digitālais irbulis, kas piedāvā zemu aizturi un tā dēvēto haptic feedback (vibrācijas ziņo par ierīces dažādām darbībām). Surface Slim Pen 2 ar magnētu stiprinās pie Surface Laptop Studio vai arī to var ievietot Surface Pro tastatūrā.

    Surface Slim Pen 2 prot sadarboties ar Windows 11, Microsoft 365 lietotnēm un citām lietotnēm.

    Diemžēl Surface Slim Pen 2 cena nav zema, irbulis maksās 129 dolārus.

    Surface Pro X

    Surface Pro X nav ticis pie dizaina uzlabojumiem vai jauna procesora, bet Surface Pro X nu maksā no 900 dolāriem un tas pieejamas arī LTE versijā.

    Microsoft uzlabojis Windows on ARM, turklāt Surface Pro X ar Windows 11 atbalsta arī x86 un x64 emulāciju. Windows on ARM spēj darbināt arī Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Microsoft Office un Microsoft Teams.

    Surface Pro X

    Surface Go 3

    Surface Go 3 ticis pie tehniskās specifikācijas uzlabojumiem – planšetdators nu pieejams ar Intel Core i3 procesoru, kas ir 60% jaudīgāks par iepriekšējās paaudzes Surface Go  planšetdatoru. Surface Go 3 būs pieejams ar un bez LTE modema.

    Surface Go 3 ir 10.5 collu skārienjutīgs ekrāns un ierīce sver tikai 0.54 kg. Surface Go 3 cena sāksies no 400 dolāriem.

    Surface Go 3

    Microsoft Ocean Plastic Mouse

    Microsoft Ocean Plastic Mouse ir visai parasta Bluetooth datorpele, ko darbina viena baterija. Microsoft Ocean Plastic Mouse uzbūvē izmantota no okeāniem savākta plastmasa un ierīces iepakojums ir 100% pārstrādājams.

    Microsoft Ocean Plastic Mouse cena ir 25 dolāri.

    Microsoft Ocean Plastic Mouse
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Terinks
    23.09.2021 11:21

    Tas LaptopStudio baigi atgādina kādreizējos SonyVaio datorus, tur arī bija opcija ar šitadu dīvaini atlokāmu ekrānu. Visi šie eksperimenti ar dīvainām transformācijas formām, vairāk gan izskatās pēc mārketinga. Jā, teorētiski kaut kādos dažos gadījumos locīt ekrānu tā vai šitā ir ērtāk, bet vai to vajag? Plus vēl jautājums par visu mezglu izturību, ja jau parasto laptopu eņģes pēc 2 gadiem sāk tasīti brīnumus vai salūzt…

    Raivis Rasnačs
    23.09.2021 20:04
    Reply to  Raivis Terinks

    Ļausim vaļu ražotājiem. Lai eksperimentē! Patērētājs jau tad pats izdomās, vai viņam to vajag vai nē.

    Raivis Terinks
    23.09.2021 11:25

    SuefaceDuo telefons gan izskatās ka ir uz pareizā ceļa. Pirmais variants gan vizuāli gan pēc izpildījumā bija nu tā. Bet tagad šķiet MS ir salabojuši šo to, un izskatās apņēmības pilni būt “foldabļu” segmentā, vēl jo vairāk ja Samsung, Motorola un Huawei tos attīsta, un Apple arī plāno taisīt “foldabli”. Man, kā nostaļģiskam Windows Phone fanam, šī ierīce reāli interesē (pat neskatoties uz to ka tā ir Android).

    Oskars
    23.09.2021 11:47

    Surface Studio laptops vienkarsi ekselenti. Nu niez nagi uz Surface Pro X.

    Reklāma