Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks noliedz runas par iespējamo rūpnīcas būvēšanu Krievijā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla vadītājs Īlons Masks noliedzis iepriekš izskanējušās runas, ka Tesla varētu būvēt rūpnīcu Krievijā un, ka tai jau pat esot noskatīta vieta. Masks gan atzīmējis, ka autoražotājs tiešām meklē divas vietas jaunu rūpnīcu būvniecībai.

    Pirms jaunu rūpnīcu celšanas autoražotājam jāpabeidz iesākto rūpnīcu būvēšana – Tesla gatavojas uzsākt ražošanu jaunajā “Gigafactory Berlin”, kas apgādās Eiropas tirgu. Tiek uzskatīts, ka “Gigafactory Berlin” un “Gigafactory Texas”, kas arī ir tapšanas stadijā, spēs dubultot Tesla ražošanas apjomus.

    Krievu mediji ziņoja, ka Tesla kā rūpnīcas iespējamo atrašanās vietu noskatījusi Koroļovas pilsētu netālu no Maskavas, taču Masks runas noliedzis, sakot, ka precīzas vietas pagaidām nav zināmas. Tas gan varētu liecināt, ka Tesla šobrīd domā, kur tad labāk būvēt jaunās rūpnīcas. Neoficiāli izskan versijas, ka ražotājs varētu uzbūvēt vēl pa vienai rūpnīcai gan Eiropā, gan Āzijā, cenšoties nodrošināt pieprasījumu pēc elektroauto šajos reģionos, kur tas šobrīd ir vislielākais.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Xxx
    22.09.2021 10:21

    Krievu youtube ir loti daudz loti aizdomigas reklamas. Ja nemaldos vienuno tam sauc projekts Teslax. Reklamas rulisos tiek soliti ienakumi 1000$ dienan un tiek raditi laimigie pelnitaji kuri parcelusies dzivot siltajas zemes ;)

    Krotow
    22.09.2021 12:29

    Parastais braucējs teslabīļus Krievijā atļauties nevarēs. Taču kopā pa Maskavu, Pēterburgu un NVS valstīm zināms klientu skaits lai attaisnotu rūpnīcas būvi, atradīsies. Interesanti kā Maskam ies ar ASV sankcijām :)

    Elektriķis
    22.09.2021 12:35
    Reply to  Krotow

    Tur pat nav Teslas servisa, bliežam uzreiz fabriku! :)

    Ernests
    23.09.2021 01:58

    Cerams, ka tas nenotiks. Labāk lai ceļ rūpnīcu Latvijā.

    Elektriķis
    23.09.2021 09:33
    Reply to  Ernests

    Vai Tu domā, ka te ir bariem autobūves inženieru un gana kvalificētu strādnieku, kā tas ir Vācijā?
    Jau tagad ir problēmas atrast atbilstošus darbiniekus ražošanai. Krievijā šajā jomā izredzes ir daudz lielākas.

    Reklāma