Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA un ASUS ROG kopīgi radītās mēbeles būs pieejamas jau oktobrī

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni gada IKEA un ASUS ROG kopīgi paziņoja par mēbeļu sēriju izveidi datorspēļu cienītājiem. Paziņots, ka jau oktobrī visā pasaulē būs pieejami vairāk nekā 30 produkti sešās dažādās produktu līnijās.

    Jau šobrīd IKEA un ASUS ROG kopīgi radītās mēbeles pieejamas Ķīnā un arī Japānā, bet nu ir pienācis laiks, lai IKEA un ASUS ROG mēbeles būtu pieejamas visā pasaulē. IKEA un ASUS ROG kopīgi radītās mēbeles būs pieejamas jau 1. oktobrī visā pasaulē, tās būs atrodamas UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE un HUVUDSPELARE mēbeļu sērijās.

    Reklāma

    IKEA un ASUS ROG kopīgi radīto mēbeļu klāstā būs galdi, spēlēm paredzēti datorgaldi, komfortabli krēsli uz ritenīšiem un citi lielāki un mazāki aksesuāru datoru un spēļu entuziastiem. Cerams, ka arī pie mums būs pieejamas IKEA un ASUS ROG mēbeles par saprātīgām cenām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntars K
    20.09.2021 17:05

    Jāsāk ar to, ka 90% perifērijai ar “gaming” vārdu nav nekāda sakara ar gaming. Tā pat arī šim kopražojumam. Tā pat kā spec gaming apģērbam, gaming gludeklim un gaming tosterim. Nožēlojamākais šajā visā, ka gaming vārdu nes preces, kurš maldina pircējus par to izstrādi un tehnoloģiju tieši spēlēm. Kā viens no izplatītākajiem piemēriem ir 7.1 skaņas emulēšana uz 2.0 austiņām. Tas ir tā pat kā iet uz tualeti pusdienās, bet uz ēdnīcu pa…

    Krotow
    20.09.2021 17:39
    Reply to  Guntars K

    To taču visi zina, ka RGB diožu josla apkārt datora korpusam dod 50% ātrdarbības pieaugumu. 100% ātrdarbības pieaugumu dod uz galda nolikts un spēlētajam sejā vērsts 10W LED prožektors.

    Reklāma