Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON PRO e-sporta monitoru klāstu papildina divi jauni modeļi

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC nesen laidis klajā jaunu produktu kategoriju visprasīgākajiem un konkurētspējīgākajiem spēlētājiem un esportistiem: AGON PRO. Tagad klāstu papildina divi papildu modeļi ar izcilām specifikācijām: 31,5 collu (80 cm) AG324UX (4K @ 144 Hz) ar HDR400 un 27 collu (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz). Abi modeļi ir aprīkoti ar IPS paneli, kas nodrošina asas, spilgtas krāsas, un nodrošina 1 ms GtG reakcijas laiku, sniedzot īpaši gludus, nedublējošos attēlus.

    Spēļu kopienas leģendas beidzot iegūst patiesi leģendāru rīku. Lai uzvarētu kaujas laukā, leģendas nepieņem kompromisus, un ir nepieciešams visaugstākā līmeņa pieejamais aprīkojums. Ar jaunajiem AGON PRO modeļiem no AOC AGON, esporta profesionāļi, profesionāli straumētāji un rūdītie spēlētāji atklās, ka šie ekrāni gandrīz neatstāj vairāk neko,  ko vēl varētu vēlēties.

    Reklāma

    31,5 collu AG324UX piedāvā godalgotu (reddot dizaina balva) trīspusēju bezrāmju dizainu. Tā augstas veiktspējas IPS panelis ar 4K izšķirtspēju (3840 x 2160) var sasniegt pat 144 Hz atsvaidzes intensitāti (izmantojot DisplayPort 1.4 ar DSC). Pateicoties iekļautajam HDMI 2.1, monitors ir pilnībā saderīgs ar jaunās paaudzes konsolēm, kas atbalsta 4K @ 120 Hz. Pateicoties AMD FreeSync Premium Pro un NVIDIA G-Sync saderībai ar AG324UX 1 ms GtG un MPRT reakcijas laiku, spēlētāji piedzīvos ātru, nedublējošos spēli bez tādiem traucēkļiem kā pārrāvumi un raustīšanās. Ar 1,07 miljardiem krāsu AG324UX nodrošina izcilu krāsu paleti un atbalsta 99,8 % DCI- P3 gammas laukumu, un, lai attēli būtu reāli, tas atbalsta arī DisplayHDR 400. Lai pilnībā nodrošinātu audiovizuālo pieredzi, monitors aprīkots ar 8 W stereo skaļruņiem ar DTS uzlabojumu.

    Lielajā 31,5 collu displejā, kas lieliski piemērots straumēšanas kopienai, ir iekļauts USB-C savienotājs ar 90 W strāvas padevi, lai to izmantotu mobilajās ierīcēs, un Picture-by-Picture režīms ļauj lietotājam maksimāli izmantot lielo 31,5 collu virsmu. Ar perifērijas ierīcēm, kas savienotas ar monitora 4 portu USB 3.2 centrmezglu, un, pateicoties iebūvētajam KVM slēdzim, spēlētāji var izmantot vienu tastatūru un peli, lai varētu lietot divus datorus vienlaicīgi  (piemēram, galddatoru / klēpjdatoru vai straumēšanas datoru).

    Lai lietotāji varētu parādīt savu unikālo stilu, monitoram ir RGB apgaismojums priekšpusē un aizmugurē, kā arī AGON logotipa projektors. Lai nodrošinātu optimālu ergonomiski pareizu stāvokli, monitora izturīgais statīvs piedāvā plašu augstuma, šarnīra, pagrieziena un slīpuma regulēšanas diapazonu. Lai ātri pielāgotu ekrāna iestatījumus dažādiem žanriem, spēlētāji var ērti izmantot komplektā iekļauto vadu tālvadības pulti QuickSwitch vai programmatūru G-Menu, savukārt OSD piedāvā spēlēm raksturīgas funkcijas, piemēram, spēles krāsu (piesātinājumu), ēnu vadību, kadru skaitītāju un DialPoint (optisko tēmekļa krustiņu).

    27 collu AG274FZ nodrošina izcilas specifikācijas FPS ventilatoriem. Šis ātrais IPS panelis ar dabisku  FHD izšķirtspēju (1920 x 1080) nodrošina 240 Hz atsvaidzes intensitāti (ar DP 1,4), kas var sasniegt līdz 260 Hz, un 1 ms GtG reakcijas laiku. AG274FZ pieejams ar to pašu godalgoto dizainu, tam ir ēnu vairogs un tāds pats izturīgs, augstumā regulējams statīvs. Lietotāja iestatāmais RGB apgaismojums, QuickSwitch ērtai OSD pielāgošanai, divi 5W skaļruņi ar DTS skaņu un 4 portu USB centrmezgls vēl vairāk uzlabo šī modeļa lietojamību un daudzpusību. Lai novērstu raustīšanos un pārrāvumus, monitors atbalsta Adaptive-Sync. Lai iegūtu asas, dabiskas krāsas, monitors atbalsta 110,5 % sRGB pārklājumu, un DisplayHDR 400 nodrošina augstu dinamisko diapazonu.

    Jaunākie AGON PRO modeļi būs pieejami no 2021. gada septembra un to ieteicamās mazumtirdzniecības cenas ir šādas:  AG324UX – 1139 € un AG274FZ – 489 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma