Web Analytics
More
    Reklāma

    “Inovāciju akadēmija” aicina pieteikties ambiciozus profesionāļus, kuri vēlas izveidot globālus, inovatīvus uzņēmumus

    Jaunākie raksti

    RTU Rīgas Biznesa skola ir izstrādājusi jaunu inovāciju programmu, lai iedrošinātu profesionāļus pievērsties savu uzņēmumu veidošanai. Tādu uzņēmumu kas varētu kļūt par Latvijas ekonomikas dzinējspēku nākotnē. Programma izveidota, apkopojot mācību metodikas, ko izmanto labākās universitātes pasaulē.

    “Inovāciju akadēmija” ir potenciālo uzņēmēju, kā arī inovatīvu un globāli ambiciozu projektu pirmsakcelerācijas programma. Tās mērķis ir atbalstīt jaunu produktu un pakalpojumu radīšanu, kā arī palīdzēt izveidot komandas, kas šos projektus realizētu. Pēc programmas absolvēšanas projekti varēs piesaistīt investīcijas un atrast partnerus, lai uzsāktu komercializēšanu.

    Reklāma

    “Lai veicinātu inovatīvu un potenciāli globālu uzņēmumu rašanos, ir nepieciešams apzināt šādu uzņēmumu iespējamos izveidotājus un palīdzēt viņiem mērķtiecīgi nonākt līdz investīcijām gataviem projektiem, agrīni pārbaudot komerciālo ideju dzīvotspēju. Dalībai “Inovāciju akadēmijas” programmā nav nepieciešama gatava un skaidra ideja, bet gan vēlme pie tādas nonākt. Īpaši aicinām pieteikties jaunos profesionāļus no dažādām nozarēm, maģistrantus, doktorantus, jaunos zinātniekus, kā arī sabiedriskajā un nevalstiskajā sektorā strādājošos,” aicina programmas autors Viesturs Sosārs, pieredzējis tehnoloģiju uzņēmējs, jaunuzņēmumu mentors un Rīgas Biznesa skolas rezidējošais uzņēmējs.

    “Inovāciju akadēmija” ir 24 nedēļu ilga praktiska izaugsmes programma. Tās dalībnieki iegūs pasaules klases zināšanas par inovācijās bāzētas uzņēmējdarbības uzsākšanu. Komandas identificēs aktuālas un globāli nozīmīgas problēmas, definēs risinājumus, kā arī praktiski strādās pie to agrīnas testēšanas, tajā skaitā izstrādājot un pārbaudot prototipus.

    Komandu darbā palīdzēs starptautiski pieredzējuši biznesa attīstības un produktu izstrādes mentori un lektori. Programmas noslēgumā komandām būs iespēja demonstrēt savus risinājumus dažādu nozaru profesionāļu, lielo uzņēmumu un investoru kopienai.

    “Inovāciju akadēmija” programmā ik gadu tiks uzņemti aptuveni 100 dalībnieki, kuri izveidos vismaz 25 komandas. Vairāk informācijas par programmu pieejama “Inovāciju akadēmija” mājas lapā.

    Inovāciju akadēmiju organizē Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skola ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tehnoloģiju biznesa centra atbalstu Norvēģijas finanšu instrumenta ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma