Web Analytics
More
    Reklāma

    “Xiaomi” atrāda savas viedās brilles ar MicroLED displeju, līdz veikalu plauktiem tās gan nenonāks

    Jaunākie raksti

    Neilgi pēc tam, kad “Facebook” prezentēja kopdarbā ar “Ray-Ban” radītās viedās brilles “Ray-Ban Stories“, arī “Xiaomi” nevēlas klusēt un nācis klajā ar “Xiaomi Smart Glasses” gudrajām brillēm. Atšķirībā no “Ray-Ban Stories” tās gan laikam nenonāks pārdošanā. Taču šādā veidā “Xiaomi” grib parādīt, ka nav ar pliku roku ņemams un nākotnē būs nopietns konkurents viedo briļļu tirgū.

    “Xiaomi Smart Glasses” viedajām brillēm ir salīdzinoši parasta rāmja forma. Taču atšķirībā no “Ray-Ban Stories” tām ir displejs, ko var izmantot arī papildinātās realitātes funkcijām. “Xiaomi” norāda, ka displejā izmantota MicroLED tehnoloģija, jo tai ir lielāks pikseļu blīvums un ilgāks kalpošanas laiks, vienlaikus vienkāršāka struktūra, ja salīdzina ar OLED displejiem. Sasniedzot 2,4 mm x 2,02 mm, “Xiaomi” displejs ir apmēram rīsa grauda lielumā.

    Reklāma

    Pēc intro video var redzēt, ka ar brillēm varētu veikt zvanus, izmantot navigācijas, tulkošanas vajadzībām, bildēt un filmēt video.

    Norādīts, ka šīs viedās brilles ir pilnībā neatkarīga “Android” ierīce. Tas nozīmē, ka to darbībai nav nepieciešams pastāvīgs savienojums ar telefonu. “Xiaomi” pat izsaka prognozes, ka kādudien šāda ierīce varētu pilnībā aizstāt viedtālruni. “Xiaomi Smart Glasses” atbalsta savienojumus ar Wi-Fi un Bluetooth. Nedrīkst aizmirst arī par 5 MP kameru, kas iestrādāta šajās brillēs.

    Tā kā šīs viedās brilles līdz pircējiem nenonāks, nav ko ieslīgt pārāk sīkās detaļās. Tomēr galvenā doma ir skaidra, kādā virzienā iet “Xiaomi”. Iespējams, jau tuvā nākotnē tirgū nonāks mazliet uzlabotas šī ražotāja viedās brilles, kas klientiem sniegs pavisam cita veida informācijas gūšanas pieredzi.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma