Web Analytics
More
    Reklāma

    Leica metot kārīgas acis Xiaomi un Honor virzienā

    Jaunākie raksti

    Ja var ticēt baumām, tad Huawei-Leica partnerība iet drīz varētu izbeigties, Huawei P50 sērija varētu vēl saņemt kopā ar Leica veidotās kameras, bet pēc tam Leica grasoties meklēt jaunu sadarbības partneri.

    Huawei pagājušā gada nogalē oficiāli paziņoja, ka Honor viedtālruņu bizness tiek pārdots. Jaunais Honor viedtālruņu biznesa īpašnieks ir ķīniešu uzņēmums Shenzhen Zhixin New Information Technology.

    Reklāma

    Huawei un Shenzhen Zhixin New Information Technology vienošanās jau ir parakstīta, turklāt tajā ir ietvertas sadaļas par klientu, piegādātāju, sadarbības partneru un darbinieku interešu aizsardzību. Tas nozīmē tikai to, ka jaunais īpašnieks turpinās darīt to pašu, ko Honor darīja zem Huawei plašajiem spārniem. Jaunais īpašnieks nedrīkst izsūkt no uzņēmuma patentus un citus aktīvus. Honor arī saglabās esošos vadošos darbiniekus. Huawei vairs nepieder neviena Honor akcija, tādējādi Honor vajadzētu tikt vaļā no ASV uzliktajām sankcijām.

    Tiek baumots, ka Leica varētu skatīties Xiaomi un Honor virzienā, lai popularizētu savu vārdu viedtālruņu pircēju vidū. Tāpat tiek piesaukts ar Sharp, bet tas mūs kā eiropiešus mazāk interesētu.

    Visticamāk, Leica un Huawei sadarbībai kāju priekšā varētu būt pielikušas arī ASV sankcijas.

    Leica jau atteikusies komentēt šādas baumas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    18.05.2021 10:13

    Leica vai tad jau nestrādā ar Sharp?

    Reklāma