Web Analytics
More
    Reklāma

    RED prezentējis jaudīgu un dārgu 8K izšķirtspējas videokameru

    Jaunākie raksti

    Profesionālais videokameru brends RED ir prezentējis savu jaunāko un iespējams jaudīgāko videokameru, kura tagad bez problēmām būs spējīga uzņemt 8K izšķirtspējas video, protams, par attiecīgo cenu.

    RED videokameras ir zināmas profesionālu video satura veidotāju aprindās, kas uzņem gan kinofilmas, gan jau šobrīd arī YouTube satura video, tā kā variet novērtēt, cik nopietni šādai lietai pieiet “jūtūberi”. Jaunais V-Raptor ST modelis pēc RED teiktā būs jaudīgākā un modernākā kino kamera līdz šim, un videokamera būs pirmā no DSMC3 sērijas. Tā būs aprīkota ar 35,4 MP VV sensoru, kas ļaus uzņemt 8K izšķirtspējas video ar 120 kadriem sekundē, 4K ar 240 kadriem, bet 2K izšķirspējas video ar 480 kadriem sekundē.

    Reklāma

    Kā norāda uzņēmums, tad kamera spēs apstrādāt video divreiz ātrāk nekā iepriekšējais jaudīgākais modelis. Alumīnija ietvars videokameru ļaus novietot dažādās pozīcijās. Tāpat būs iespējams pievienot uzņēmuma Canon lēcas. RED V-Raptor ST būs aprīkots ar displeju, kurā var regulēt uzstādījumus, tomēr tajā nebūs iespējams redzēt uzņemto video, tam būs nepieciešams iegādāties atsevišķu ekrānu. Uzfilmēto materiālu varēs saglabāt CFexpress tipa atmiņās, un būs iespējams izmantot arī trešo pušu ražojumus ne tikai paša RED, kas arī ir nosacīts jaunums.

    Jaunā modeļa cena ir 20 600 EUR, bet komplektā ar skatīšanās ekrānu, ārējo atmiņu un divām baterijām tā sasniegs 25 425 EUR. Līdz ar to šī kamera noteikti nav tā, ar kuru vajadzētu uzsākt savu “jūtūbera” karjeru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vld
    08.09.2021 17:05

    Viss forshi, parametri un papira ljoti jauki izskatas. Bet ir viens sameraa vienkarshs jautajums – kaada vella pec BALTAA kraasaa ? Lai visos spidigajos priekshmetos kadraa atspiidetu ?

    Aaa, un kur dati par sensora range fstopos ?

    Last edited 2 years ago by Vld
    Reklāma