Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Calendar parādīs statistiku par sapulcēs patērēto laiku

    Jaunākie raksti

    Google uzsākusi pievienot Time Insights sadaļu, kas parādīs Google Calendar reģistrēto sapulču kopējo laiku. Google bloga ierakstā teikts, ka jaunā iespēja tikai palēnām nonāk pie lietotājiem, lai arī par to tika ziņots jau martā. Šī iespēja jau ir pieejama Android un iOS lietotnēs, bet tā nebija atrodama Google Calendar tīmekļa saskarnē.

    Reklāma

    Google blogā dalījusies ar Google Calendar ekrānkopiju, tur var redzēt, ka Time breakdown sadaļā var ērti apskatīt, cik tad laiks patērēts sapulcēs un cik atliek tiešajiem pienākumiem darba nedēļā. Google Calendar neuzskaita tās sapulces, kur esi vienīgais dalībnieks.

    Tiek uzsvērts, ka šāda statistika pieejama vien katram pašam, uzņēmuma vadība netiek informēta par sapulcēs patērēto laiku. Tomēr ir jāuzmanās, jo pie šīs informācijas tiek visi konkrētā kalendāra administratori. Workspace administratori var šo statistiku izslēgt, bet parasts lietotājs to var tikai minimizēt un paslēpt.

    Time Insights pienāksies Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus un Nonprofits lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    02.09.2021 17:03

    Pieļauju, ka tiek parādīts sapulcēs pavadītais, nevis patērētais, laiks. Ja cilvēks patērē laiku sapulcē, tad tā sapulce acīm redzot nav bijusi lietderīga. Ļoti apšaubu, ka google ir spējīga noteikt vai sapulce bija lietderīga vai nē (lai gan ņemot vērā visas iespējas noklausīties…)

    KKTK
    03.09.2021 09:09
    Reply to  geksis

    Google tak vispār nezin vai tu tajā sapulcē vispār piedalījies, kur nu vēl, vai sapulce beidzās ātrāk, vai ieilga. Un vai google vēl nav sastapusi cilvēku, kam piedalīšanās sapulcēs arī ir tas “tiešais pienākums darba nedēļā”? :ņirdzīgs_smaidiņš:

    Reklāma