Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC laiž klajā četrus profesionālus QHD un 4K displejus ar USB-C savienojumu

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paplašina profesionālo biznesa monitoru P2 sērijas klāstu ar četriem jauniem displejiem 27 collu (68,6 cm) un 32 collu (80 cm) izmērā. Katrā no jaunajiem monitoriem tiek izmantots USB-C viens kabeļa savienojums ar klēpjdatoru, planšetdatoru un mobilajām ierīcēm, lai vienlaicīgi raidītu video signālu, strāvu un datus uz pievienoto SSD vai cieto disku. 32 collu U32P2CA un 27 collu U27P2CA ar īpaši lielu 4K izšķirtspēju (3840 x 2160) ir paredzēti biznesa lietotājiem, kuriem nepieciešams liels ekrāns ar lielu izšķirtspēju, lai vienlaikus atvērtu vairākas lietojumprogrammas, bet 32 collu Q32P2CA un 27 collu Q27P2CA ekrānam ir dabiska QHD izšķirtspēja (2560 x 1440).

    Mūsdienās darba vietai ir jābūt elastīgākai nekā jebkad agrāk. Daudzi profesionāli lietotāji tagad ir pieraduši izmantot savus klēpjdatorus, lai strādātu gandrīz no jebkuras vietas. Tomēr liela daļa arī piekrīt tam, ka darbs pie neliela klēpjdatora displeja nav tik efektīvs kā darbs pie liela ekrāna. Produktivitātes pieaugums, ko nodrošina lieli paneļi un augsta izšķirtspēja, ir milzīgs, jo lietotāji var atvērt vairākus logus un veikt vairākus uzdevumus. Atšķirībā no klēpjdatora displeja, strādājot pie ergonomiska galda komplekta ar regulējama augstuma monitoru, tiek radīta veselīgāka un ērtāka darba vide, kas ir ļoti svarīgi.

    Reklāma

    AOC profesionālā biznesa monitoru sērijā P2 galvenokārt tiek piedāvāti IPS vai VA paneļi, augstumā regulējams statīvs un gluds trīsmalu dizains bez apmalēm vai šauras apmales konstrukcija nākotnes (mājas) birojam. P2 sērija šobrīd piedāvā divus ar USB-C aprīkotus IPS 24 collu 24P2C un 27 collu 27P2C modeļus ar Full HD izšķirtspēju. Tagad AOC piedāvā četrus jaunus produktus, paplašinot savu USB-C portfeli ar augstas izšķirtspējas (QHD un UHD) un lieliem (27”un 32”) displejiem.

    32 collu AOC U32P2CA ir VA panelis ar dabisku 4K izšķirtspēju (3840 x 2160) nodrošina izcilu 3000:1 kontrasta attiecību. Tā 350 nitu spilgtums padara to lietojamu pat spilgta apgaismojuma apstākļos, savukārt patiesi dziļi melnā krāsa un plašais gammas pārklājums (119 % sRGB, 97,3 % AdobeRGB, 90,7 % DCI-P3) nodrošina bagātīgu un spilgtu attēlu, kas lieliski piemērots fotoattēlu/video redaktoriem, dizaineriem un satura veidotājiem. Lai maksimāli izmantotu izmēru un izšķirtspēju, monitors atbalsta Attēls pēc attēla (Picture-by-Picture) režīmu. Lai panāktu lielāku elastību un atbrīvotu galdu, monitora statīvā ir kabeļu pārvaldības atvere, kas ir aprīkota ar 4 pieslēgvietām USB 3.2 centrmezglu ērtai tastatūras un peles pievienošanai. Tāpēc klēpjdatoru var izmantot tikai ar vienu USB-C kabeli, bet displeju var paplašināt vai koplietot ar monitoru, kas izmanto USB-C alternatīvo režīmu DisplayPort, savukārt USB-C pieslēgvieta nodrošina klēpjdatora vai citu līdz 65 W ierīču energoapgādi vai uzlādi, lai gan tas joprojām darbojas kā parasts USB savienojums failu pārsūtīšanai, piemēram, no monitora USB centrmezgla, kam pievienots ārējais diskdzinis. Izmantojot USB centrmezglam pievienotās perifērijas ierīces, pilna izmēra tastatūra un pele caur USB-C var vadīt arī klēpjdatoru.

    27 collu AOC U27P2CA izmanto arī 4K izšķirtspējas paneli, bet šoreiz ar IPS paneli. Papildu asums, ko rada lielāks pikseļu blīvums ar mazāku rāmja izmēru un paaugstināta krāsu precizitāte, padara monitoru patiesi izcilu, piedāvājot patiesus attēlus ar plašu gammas pārklājumu. Līdzīgi savam 32 collu brālēnam U27P2CA piedāvā arī Attēls pēc attēla režīmu.

    Vēl divi modeļi ar QHD izšķirtspēju ir 32 collu AOC Q32P2CA un 27 collu AOC Q27P2CA ar IPS paneļiem un 75 Hz atsvaidzes intensitāti. Pateicoties mazākam 27 collu panelim, daudz asākais Q27P2CA lielākajai daļai lietotāju piedāvā optimālu izmēra (27 collu) un izšķirtspējas (QHD) kombināciju. Tas rada krāsainus, bagātīgus, lielākajai daļai lietojumprogrammu piemērotus attēlus ar ārkārtīgi plašas gammas pārklājumu (126,5 % sRGB, 108,4 % AdobeRGB, 100,8 % DCI-P3), un ir piemērots grafiskajiem dizaineriem un satura veidotājiem.

    Kad darbs ir paveikts, šie monitori ir ideāls partneris vieglām spēlēm, jo tiem ir 4 ms GtG reakcijas laiks ātrai un vienmērīgai pikseļu pārejai un Adaptive-Sync atbalsts, lai sinhronizētu monitora atsvaidzes intensitāti ar GPU kadru ātrumu, lai panāktu vizuālus attēlus bez izplūšanas. QHD modeļi Q32P2CA un Q27P2CA piedāvā arī 75 Hz atsvaidzes intensitāti, nevis parasto 60 Hz atsvaidzes intensitāti, nodrošinot par 25 % vienmērīgāku vizuālo pieredzi, vērojot ātri kustīgus objektus vai kursora kustību.

    Visi modeļi ir saderīgi ar 100 x 100 mm VESA stiprinājumu un tiem ir pilnībā ergonomisks statīvs ar 150 mm augstuma regulēšanu, 90° šarnīra orientāciju un plašu slīpuma un pagrieziena diapazonu. 32 collu modeļiem ir divi 3W skaļruņi, bet 27 collu – divi 2W skaļruņi. Visos modeļos ir arī 3,5 mm austiņu pieslēgums.

    Lai nodrošinātu USB-C savienojumu ar vecākām ierīcēm bez šīs pieslēgvietas, visiem modeļiem ir arī noņemams USB-C un USB-C/USB-A kabelis. Turklāt, izmantojot AOC papildu VESA-P2 kronšteinu, minidatorus vai NUC var tieši piestiprināt pie šo četru modeļu statīva, radot vienkāršu universālu risinājumu, kas ir pieejams turpmākiem uzlabojumiem.

    • AOC Q32P2CA un U27P2CA būs pieejami no 2021. gada augusta par ieteicamo cenu attiecīgi 349 € un 399 €.
    • AOC U32P2CA būs pieejams no 2021. gada septembra par ieteicamo cenu 459 €.
    • AOC Q27P2CA būs pieejams no 2021. gada oktobra par ieteicamo cenu 359 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma