Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV degoša “Samsung” tālruņa dēļ no lidmašīnas evakuēti cilvēki

    Jaunākie raksti

    Tas ir tikai normāli, ka ne visiem nedēļa iesākas veiksmīgi, taču kādam lidmašīnas pasažierim ASV pirmdiena izvērsās pavisam nelāgi. “Alaska Airlines” lidmašīnas reisā no Sietlas uz Ņūorleānu kādam pasažierim aizdedzies mobilais telefons. Notikumā iesaistītie atklāj, ka tas bijis “Samsung Galaxy A21” tālrunis, ko pēc sadegšanas vairs nebija iespējams atpazīt.

    “Alaska Airlines” pārstāvis stāsta, ka lidmašīnas apkalpe izmantoja ugunsdzēšamos aparātus, lai apturētu tālruņa degšanu. Salonā arī radies sadūmojums, tāpēc pasažieri no lidmašīnas evakuēti, no tiem divi pat ievietoti vietējā slimnīcā. Degošā telefona īpašniekam, šķiet, viss ir kārtībā.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka šī nav ne pirmā un, domājams, arī ne pēdējā reize, kad šādas ķibeles gadās ar viedtālruņiem. Iepriekš bateriju degšana novērota dažādu zīmolu telefoniem, savainojot arī pašu ierīces īpašnieku. Kas attiecas tieši uz “Samsung” zīmola tālruņiem, ļoti līdzīgs gadījums bija 2016. gadā, kad lidmašīnā aizdegās “Samsung Galaxy Note 7”. Tas tikai liecina par to, ka šāda problēma ar baterijām ir aktuāla arī pēc pieciem gadiem.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    26.08.2021 11:01

    Mjā, no sērijas-
    BREAKING NEWS Kādam Grieķijas meža īpašniekam, kura meži cietuši ugunsgrēkos, piederēja Samsung viedtālrunis. Sakritība? Nedomāju vis!

    Skābene
    26.08.2021 11:09
    Reply to  Čiekurs

    Tad jau drīzāk kā senā anekdotē: “Policija informē, ka naktī uz balkona tika izvarota sieviete. Redakcijas piebilde, deputātam Bērziņam ir balkons!”

    digitalk
    26.08.2021 17:39
    Reply to  Skābene

    :D

    Reklāma