Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” rada rīku, kas Afganistānas iedzīvotājiem savus profilus ļauj ātri paslēpt no svešām acīm

    Jaunākie raksti

    Ņemot vērā, ka talibi pārņēmuši varu Afganistānā, radot draudus arī pašiem iedzīvotājiem, “Facebook” nolēmis darīt kaut ko no savas puses. Tā kā mūsdienās sociālie tīkli ir ne tikai komunikācijas rīks, bet arī veids, kā uzzināt privātās detaļas par cilvēku, “Facebook” izstrādājis rīku, kas ātrā un vienkāršā veidā tieši Afganistānas iedzīvotājiem ļaus savus profilus padarīt krietni privātākus, noslēdzot tos no svešām acīm.

    Norādīts, ka jaunais rīks tikai ar viena klikšķa palīdzību aktivizēs konfidencialitātes iestatījumus ziņu lentē un neļaus lejupielādēt vai dalīties ar profila attēliem. Kopumā jaunā funkcija krietni ierobežos to saturu, ko sveši cilvēki var redzēt.

    Reklāma

    Tāpat “Facebook” no afgāņu profiliem arī īslaicīgi paslēpis draugu sarakstu – tas pašreiz nav publiski redzams. Kompānija iesaka arī tiem lietotājiem, kuriem “Facebook” draugu lokā ir kāds Afganistānas iedzīvotājs, savu draugu sarakstu padarīt privātu un redzamu tikai sev.

    Avots: “Facebook”

    Šis privātuma aktivizēšanas rīks gan nebūs pieejams “Instagram”, taču lietotnē ik pa laikam parādīsies uznirstošie logi, kas informēs par to, ka arī šādus kontus var padarīt krietni privātākus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma