Web Analytics
More
    Reklāma

    Neste atklāj jau otro Easy Deli bezkontakta pašapkalpošanās veikalu

    Jaunākie raksti

    19. augustā Neste atver jau otro Easy Deli bezkontakta pašapkalpošanās veikalu, kas atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 253. Pirmais Neste Easy Deli veikals Latvijā tika atvērts 27. jūlijā Rīgā, Lielirbes ielā 30, kurā apmeklētāji var iepazīties ar Neste ilgtspējīgajiem risinājumiem, mūsdienīgākajām tehnoloģijām un īpaši atlasīto preču sortimentu. Populārākie produkti, ko līdz šim pircēji ir iegādājušies unikālā koncepta pašapkalpošanās veikalā, ir Robert Paulig Roastery īpašās Neste šķirnes kafija, dabai draudzīgos iepakojumos pieejamā svaigā pārtika no bistro BALTS, saldējums un dažādi šokolādes batoniņi.

    Tikai Neste Easy Deli veikalos klientiem ir iespēja baudīt Robert Paulig Roastery KORPI kafijas grauzdējumu, kas somu valodā nozīmē “mūžzaļš mežs”. Kafijas pupiņas ir ar tumšas kafijas toni, bet to līdzsvaro maigs ogu pieskāriens. Vēl viens iecienīts produkts ir bistro BALTS katru dienu svaigi gatavotās un veselīgās maltītes līdzņemšanai iepakojumā, kas ir ražots no videi draudzīgiem materiāliem: kompostējamas kukurūzas cietes, cukurniedru šķiedras, kā arī pārstrādātas plastmasas. Maltītes lieliski papildina arī atspirdzinošie dzērieni, ko apmeklētāji izvēlas vairāk un ko piedāvā Neste Easy Deli. Savukārt ne mazāk svarīgs un ne mazāk iecienīts ir arī saldējums un batoniņi, ko ir ērti paņemt dodoties ceļā.

    Reklāma

    Neste Easy Deli ir būvēts, izmantojot ilgtspējīgus un videi draudzīgus materiālus, un tā enerģijas patēriņš jau ir samazināts būvniecības posmā. Jaunā veikala koncepts ir jauna, ātra, droša un pavisam vienkārša iepirkšanās sev ērtā laikā visu diennakti, turklāt preču sortiments ir īpaši piemeklēts, lai būtu saskaņā ar Neste ilgtspējas standartiem.

    Jaunā veikala koncepta pamatā ir tehnoloģiski advancēts, RFID (Radio Frequency Identification jeb radiofrekvenču identifikācijas) tehnoloģijā balstīts bezkontakta pašapkalpošanās risinājums, kas skenē visus klienta pirkumus vienlaikus, piemēram, caur iepirkumu maisu vai somu. Veikalu būvniecības process ir ilgtspējīgs, kā arī apdarē ir izmantoti daudzveidīgi videi draudzīgi materiāli – no otrreiz pārstrādātas plastmasas ražots paklājs, nesošajās konstrukcijās un interjera dizainā izmantoti CLT (Cross Laminated Timer) kokmateriāli, kas ir pazīstami ar ievērojami ātrāku montāžas laiku, ar paaugstinātu ugunsdrošību, ekoloģiski efektīvs, jo tas oglekļa dioksīdu ietver, nevis emitē. Veikalā nebūs pieejami iepirkuma maisiņi, svaigi pagatavotas maltītes līdzņemšanai tiks piedāvātas iepakojumā, kas ražots no videi draudzīgiem materiāliem, un arī vienreizlietojamās dzērienu krūzītes un vāciņi ir ražoti no videi draudzīga materiāla.

    Pilnīgi automatizētajā veikalā varēs iekļūt, izmantojot Neste mobilo aplikāciju, kas kalpos par ieejas atslēgu. Iekļūšana ar aplikācijas palīdzību klientiem nodrošinās ātru, netraucētu un pats galvenais – drošu iepirkšanos. Norēķināties par pirkumiem varēs ar banku kartēm.

    Neste Easy Deli darbojas katru dienu, visu diennakti Rīgā (Lielirbes ielā 30 un Brīvības gatvē 253). Tuvākajā laikā plānots atvērt vēl trīs veikalus, kas atradīsies Ogrē (Rīgas ielā 11a), Salaspilī (Zviedru ielā 1C) un Tīnūžos (“Baroni”, Tīnūžu pagasts).

    Mēs nesen praktiski iepazināmies ar Neste Easy Deli pašapkalpošanās veikalu un iespaidus var izlasīt šajā rakstā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma