Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” kontrolēs padoto darbības ar biometrijas uzraudzības sistēmu

    Jaunākie raksti

    “Amazon” jau iepriekš bijis pazīstams ar savu savdabīgo attieksmi pret darbiniekiem. Nesen uzņēmuma noliktavās darbiniekiem tika uzstādīti stresa mazināšanas, labsajūtas kambari. Tāpat arī paši darba apstākļi neesot nekādi spīdošie. Nu kompānija nākusi klajā ar jaunu rīcības plānu – ar pārraudzības tehnoloģiju palīdzību “Amazon” rūpīgi uzraudzīs savus klientu apkalpošanas speciālistus, lai novērstu negodīgu darbinieku, viltvāržu un hakeru piekļuvi konfidenciāliem klientu datiem.

    Zināms, ka “Amazon” šim nolūkam izmantos kiberdrošības uzņēmuma “BehavioSec” izstrādāto biometrijas sistēmu. Ar tās palīdzību tiks pārraudzītas darbības, ko padotie veic ar datoru, īpaši darbības ar peli un tastatūru. Izmantojot algoritmus, tiks izveidots katra “Amazon” klientu apkalpošanas speciālista unikālais tastatūras un peles izmantošanas stils, raksturīgāko darbību kopums. Pēc tam ar iegūtajiem datiem būs iespējams nepārtraukti pārbaudīt, vai tā ir viena un tā pati persona, kura attiecīgajā laikā izmanto konkrēto ierīci. Privātu apsvērumu dēļ biometrijas sistēma nepiefiksēs, kādas lietotnes vai vietnes darbinieks apmeklē, kā arī neuzraudzīs saziņu.

    Reklāma

    Šo soli “Amazon” sper ne bez iemesla. Iepriekš fiksēti vairāki mēģinājumi, kad krāpnieki uzdevušies par “Amazon” klientu apkalpošanas darbiniekiem, lai piekļūtu priviliģēto klientu informācijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma