Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīta interaktīva, daudzveidīgus mācību materiālus apkopojoša platforma “DigiKlase”

    Jaunākie raksti

    Pateicoties esošajai situācijai pasaulē, tehnoloģiju nozīme mācību procesa norisē kļuvusi neatsverama, bet tām attālinātas mācības būtu neiespējami noorganizēt. Tas viss devis stimulu izstrādāt interaktīvu mācību platformu “DigiKlase“, kurā atrodams gan bagātīgs mācību materiālu klāsts, gan dažādi rīki unikāla, daudzveidīga, skolēniem saistoša mācību procesa nodrošināšanai.

    Platforma digiklase.lv ir Latvijas Universitātes Pedagoģijas un mākslas fakultātes radīts un Latvijas Universitātes finansēts projekts, ar kura palīdzību apkopoti un klasificēti digitālie mācību materiāli un rīki no sākumskolas līdz vidusskolai. “DigiKlase” var atrast gan dažādus elektroniskos un digitālos mācību līdzekļus – palīgmateriālus, uzdevumu krājumus, mācību filmas, gan interaktīvus rīkus mācību satura veidošanai, attālinātu mācību organizēšanai, mācību platformas utt. Pašreiz kopumā apkopoti 628 mācību materiāli, tāpēc labi noder piedāvātie filtri, kas ļauj atlasīt nepieciešamo.

    Reklāma

    Šobrīd platformā vēl nav pieejams pilns mācību materiālu klāsts, un tās izveidotāji aktīvi strādā pie to pārbaudes, ikviens lietotājs šim progresam var arī sekot līdzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma