Web Analytics
More
    Reklāma

    Stīva Džobsa biogrāfs Valters Īzaksons raksta grāmatu par Īlonu Masku

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju pasaulē “SpaceX”, “Tesla”, “Neuralink”, The Boring Company” dibinātājs un vadītājs Īlons Masks ir ļoti nozīmīga un vienlaikus, gribētos teikt – savdabīga personība. Intervijās viņš bieži stāsta par to, kā viss sākās, ka jāpieliek milzu pūles, lai būtu šie sasniegumi. Ļoti iespējams, par to visu atkal kaut kad varēs izlasīt, jo Īlons Masks “Twitter” dalījies ar ierakstu, kurā saka, ka biogrāfs Valters Īzaksons (Walter Isaacson) raksta grāmatu par viņu.

    Masks piebildis, ka Īzaksons viņu “ēnojis” vairākas dienas un ka viņam arī “īpaši paticis” biogrāfa darbs par Bendžaminu Franklinu. Vienlaikus viņš atklāj – “kādu dienu, iespējams”, pats uzrakstīšot biogrāfiju par sevi.

    Nav pārsteigums, ka līdz šim pāris darbu par Īlonu Masku jau sarakstīti. Piemēram, 2015. gadā klajā nāca Ešlija Veinsa garadarbs “Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future“. Šo grāmatu, kurā ietvertas arī vairākas Maska intervijas, recenzenti novērtēja labi. Taču Īlons nav pārāk apmierināts ar dažām citām savām biogrāfijām.  Piemēram, Tima Higinsa šī mēneša sākumā iznākušo grāmatu “Power Play: Tesla, Elon Musk, and the Bet of the Century“.

    Taču to, ko sagaidīt no Īzaksona, Masks, iespējams, zina labāk. Piemēram, Īzaksona sarakstītā grāmata par Stīvu Džobsu tiek daudz slavēta par detalizētumu, tā labi lasās un sniedz emocijām bagātu ieskatu “Apple” dibinātāja dzīvē.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    06.08.2021 10:51

    Beidzot kāda cita Maska bilde.

    Čiekurs
    06.08.2021 11:54

    *Khem* ierosinu turpmākajiem rakstiem izmantot šo.

    Never-forget.jpg
    Name*
    06.08.2021 13:20

    Teslas dibinātāju vārdi ir Martin Eberhard un Marc Tarpenning. Gadu pēc kompānijas dibināšanas Musks pievienojās. :)

    Reklāma