Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mercedes” Minhenes autoizstādē prezentēs vairākus jaunus elektroauto

    Jaunākie raksti

    “Mercedes” uz Minhenes auto izstādi dosies pamatīgi sagatavojušies – autoražotājs gaidāmajā pasākumā plāno prezentēt vairākus jaunus elektroauto modeļus. Galvenais no tiem varētu būt “EQE”, kas ražotāja elektrisko modeļu piedāvājumā iekārtosies tieši zem flagmaņa “EQS”.

    Nav jābūt mārketinga ģēnijam, lai saprastu, kas slēpjas zem burtu salikuma “EQE” – gaidāmais auto būs E-klases elektriskā alternatīva. Galvenās atšķirības salīdzinājumā ar parasto E-klasi būs meklējamas dizainā – auto veidots aerodinamiskākas formas, uzlabojot tā efektivitāti. Salonā varam sagaidīt daudzas no lietām, kas jau redzētas “EQS”, tostarp “Hyperscreen”, kas visu priekšējo paneli faktiski pārvērš par ekrānu.

    Tas gan nebūs viss, jo autoražotājs sniedzis mājienus, ka Minhenē mēs varētu ieraudzīt arī pirmo “AMG” elektroauto, tam kā bāzi izmantojot tieši “EQE”. Uzmanība veltīta arī “Maybach” – “Mercedes” nav sniedzis plašākas detaļas, taču zināms, ka Minhenē tiks demonstrēts konceptauto versija, kas sniegs ieskatu “Maybach” elektriskajā nākotnē. Kopumā tiek prognozēts, ka “Mercedes” un tā paspārnē esošie zīmoli prezentēs astoņas jaunas mašīnas, piecas no tām pilnīgi elektriskas, bet viena būs hibrīds.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma