Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Note modeļus no Unpacked negaidi, S Pen sadarbosies ar lokaniem ekrāniem

    Jaunākie raksti

    Jau visai sen tika runāts, ka Samsung aizstās Galaxy Note modeļus ar lokanu ekrānu viedtālruņiem, jo pēdējos gados sanāc tā, ka Galaxy S sērijas izziņošana pavasarī atņēma Galaxy Note rudens izziņošanai gandrīz jebkādu jēgu – Galaxy S sērija jau bija vienlīdz jaudīga ar Galaxy Note sēriju, turklāt Galaxy S sērija bija pieejama pusgadu ātrāk.

    Samsung Galaxy Unpacked 2021 pasākuma ietvaros varam sagaidīt vairākus lokanu ekrānu viedtālruņus, kas vismaz daļēji centīsies aizstāt Galaxy Note sēriju, jo vismaz viens no lokanajiem Samsung modeļiem saņems S Pen irbuļa atbalstu.

    Reklāma

    No Samsung teiktā var noprast, ka jaunie lokanie viedtālruņi būs izturīgāki, kā arī tie, iespējams, būs lētāki. Baumas norāda, ka Samsung grasās izziņot uzreiz veselu gūzmu ar lokanu ekrānu viedtālruņiem – Samsung Galaxy Z Fold 3 un Samsung Galaxy Z Flip 3, kā arī Samsung Galaxy Watch4 un Watch4 Classic viedos pulksteņus un Samsung Galaxy Buds2 austiņas.

    Samsung Galaxy Unpacked 2021 pasākums norisināsies 11. augustā, šis pasākums būs skatāms Samsung Electronics Newsroom un Samsung Electronics tīmekļa vietnēs.

    Avotscnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    28.07.2021 10:00

    Es ieteiktu izlabot no raksta:”Baumas norāda, ka Samsung grasās izziņot uzreiz veselu gūzmu ar lokanu ekrānu viedtālruņiem – Samsung Galaxy Z Fold 3 un Samsung Galaxy Z Flip 3, kā arī Samsung Galaxy Watch4 un Watch4 Classic viedos pulksteņus un Samsung Galaxy Buds2 austiņas.”
    No taa visa ir tikai divi telefoni ar lokaniem ekraniem. Turpinajuma divi ir viedpulkstenji un pedejais ir austinas. Tad cik ir no taa visa ar lokano ekfaanu?

    Lauznis
    28.07.2021 14:55

    Maitas, note bija labākais android tālrunis līdz šim!! Ok 20tā jau sāka zaudēt kvalitāti, bet ieprieksējās paaudzes kalpoja ļoti labi.
    Nu neko darīt, jāskatās kas tur notiks ar “lokanajiem” telefoniem, vai jājiet uz iphone, jo parastā galaxy “S” sērija ir pārāk nekvalitatīva un gļukaina.

    Aigi
    28.07.2021 15:31

    Laiks pievērsties Sony.

    Lauznis
    28.07.2021 20:42
    Reply to  Aigi

    Sony kā ir, tā ir fanātu telefons, cena kosmoss iespējas sliktākas, kā konkurentiem, ja vien neskaita nedaudz lielāko izsķirtspēju starp konkurentiem, kuru tāpat nevar redzēt. :D

    Reklāma