Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” Marka Zakerberga personiskai drošībai pērn iztērējis 23,4 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Būt liela uzņēmuma vadītājam nav viegli ne tikai lielās atbildības dēļ, bet arī tāpēc, ka visu laiku jādomā par savu drošību, jo vienmēr atradīsies kāds bariņš nelabvēļu. Jaunākā drošības izmaksu analīze atklāj, ka pērn Silīcija ielejas lielāko kompāniju vadītāju aizsardzība izmaksājusi 46 miljonus ASV dolāru. Būtiski, ka nedaudz vairāk kā puse no šīs summas jeb 23,4 miljoni USD iztērēti tieši “Facebook” izpilddirektora Marka Zakerberga personiskai drošībai.

    Ziņojumā norādīts, ka izmaksas Zakerberga aizsardzībai 2020. gadā esot pieaugušas salīdzinājumā ar gadu iepriekš, kad tās sasniedza 20,4 miljonus USD. Kā galvenie iemesli “Facebook” šefa drošības izdevumu pieaugumam minēti Covid-19 krīze, kā arī ASV prezidenta vēlēšanas. Esam jau rakstījuši, ka “Facebook” pieliek pūles, lai cīnītos ar dezinformāciju un lietotāju grupām, kuras aktīvi iestājas pret Covid-19 vakcīnām, izsaucot  lielu neapmierinātību no daļas lietotāju.

    Reklāma

    Otrajā vietā pēc izmaksām personiskai drošībai arī ierindojies cilvēks no “Facebook” – uzņēmuma operatīvā vadītāja Šerila Sanberga (Sheryl Sandberg), kuras aizsardzībai pērn iztērēti 7,6 miljoni dolāru.

    Drošības izmaksu analīzē kopumā iekļautas 11 personas. Attiecīgi trešajā vietā pēc personiskai drošībai atvēlēto līdzekļu apjoma ierindojas “Google” izpilddirektors Sundars Pičai (5,4 miljoni USD), ceturtajā – “Lyft” līdzdibinātājs un prezidents Džons Zimmers (2 miljoni USD) un piektajā – “Oracle” izpilddirektors Lerijs Elisons (1,7 miljoni USD).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma