Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izlaiž savas Sneki Snek līnijas geimeru čības

    Jaunākie raksti

    Datorspēļu aksesuāru ražotājs Razer savu produktu klāstu ir papildinās ar čībām. Jā, tieši tā, tagad spēļu cienītājiem būs pieejamas arī īpašas čības, bet īpašas šeit vairāk pēdiņās.

    Pāris mēnešus atpakaļ uzņēmums paziņoja par iniciatīvu, ka par katru Sneki Snek līnijas pārdoto produktu viņi iestādīs 10 kokus, un par katriem 100 000 noziedotajiem koku stādiem, aksesuāru līnija tiks papildināta ar kādu jaunu preci. Tagad, kad sasniegta 400 000 koku robeža, Razer piedāvā čības ar čūskas galvu. Tās ir līdzīgas tām čībām, kuras mūsu vietējos veikalos mēdz atgādināt, piemēram lāča ķepas, kaut kas no tās sērijas, tikai šoreiz čūskas izskatā.

    Reklāma

    Avots: Razer

    Uzņēmums norāda, ka šie mājas apavi ir radīti tikai 100% pārstrādātiem materiāliem. Tām ir silta un maiga iekšpuse, bet zoles daļa ir veidota no pretslīdoša materiāla, lai spēlētājs varētu kārtīgi atspiesties pret grīdu un izbaudīt videospēles karsto sižetu. No ārpuses tām ir vairāk velveta formas struktūra un nokrāsa. Plašāka tehniskā informācija gan nav pieejama. Tās var iegādāties trīs dažādos izmēros, un to cena Eiropas tirgū ir 59,99 EUR. Šajā Sneki Snek sērijā ir pieejams arī spilvens, paklājs, mīkstā rotaļļieta un paklājs. Visi ieturēti vienā dizainā. Tagad atliek gaidīt tikai 500 000 stādu robežu, lai redzētu, kas tad vēl uzņēmumam paslēpies azotē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    20.07.2021 12:54

    šajā siltajā vasarā īpaši nepieciešamas

    Last edited 2 years ago by fufcix
    1250
    20.07.2021 13:17

    hahaha, tas nudien ir vareni
    un pirks taču arī.

    Gaamers
    20.07.2021 16:41
    Reply to  1250

    Krotows toč nopirks :D

    Reklāma