Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ford” radījis mašīnas gaisa atsvaidzinātāju ar benzīna smaržu

    Jaunākie raksti

    Viss ir kārtībā, virsrakstā minētais nav nekāds joks, nav 1. aprīlis un es neesmu sajucis prātā – “Ford” tik tiešām piedāvās gaisa atsvaidzinātāju jūsu automašīnai ar benzīna smaržu. Autoražotājs veicis aptauju, kurā noskaidrojies, ka viena no lietām, kas cilvēkiem pietrūkst pārejot uz elektroauto, ir tieši degvielas aromāts.

    Šī iemesla dēļ “Ford” radīja gaisa atsvaidzinātāju, kas smaržo pēc benzīna. Domāju, ka mēs visi pazīstam kādu, kuram nav nekā svētāka par benzīna un svilinātu riepu smaržu… Autoražotāja aptaujā katrs piektais respondents norādīja, ka tieši degvielas smaržas viņam pietrūks visvairāk, savukārt apmēram 70 procentiem “kaut kādā mērā” pietrūks šī aromāta.

    Benzīna gaisa atsvaidzinātāja smaržai ir arī nosaukums – “Mach Eau”, kuru izstrādāja uzņēmums “Olfiction. Autoražotājs gan norāda, ka smarža nav precīzi tāda pati kā benzīnam, bet tā veidota, lai to ļoti atgādinātu. “Ford” šo smaržu gan negrasās pārdot un tā radīta tikai tāpēc, lai tradicionālajiem autoentuziastiem pierādītu, ka arī elektriskā nākotne ir daudzsološa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    18.07.2021 19:50

    Tie, kuriem pietrūkst benzīna smaka salonā, laikam gribēs arī otru atsvaidzināja modeli ar momentlīmes aromātu. Cienītāji šiem atradīsies.

    Aigars Axx
    19.07.2021 01:35

    Jā, tradicionālajiem autoentuziastiem tagad neatgriezeniski ir pierādīts, ka arī elektriskā nākotne ir daudzsološa.
    :-)

    Elektriķis
    19.07.2021 08:54

    Kad piestāju ar e-auto pie tanka, lai ielietu kannās benzīnu zāles pļaujamajem, komplektā ar dažādiem jociņiem, saņemu arī šādu “gaisa atsvaidzinātāja” aromātu :)

    1250
    19.07.2021 08:59

    cilvēkiem, kas ir gatavi ostīt benzīna smaku, derētu arī vienkārši parasts benzīns – neko pasliktināt tas nespētu, visas izmaiņas jau ir notikušas.

    Reklāma