Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunākie augstākās klases LG QNED Mini LED televizori Latvijā būs pieejami jau augustā

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) no šī gada augusta Latvijā būs pieejami jaunākās un augstākās klases LCD televizori. Pateicoties LG modernajām Quantum Dot NanoCell krāsu un Mini LED apgaismojuma tehnoloģijām, 2021. gada televizoru modeļi sniedz pārsteidzošu skatīšanās pieredzi ar izteiksmīgākiem melnās krāsas toņiem, precīzāku krāsas atveidošanu ar lielāku kontrastu un gaišumu.

    Šajā televizoru klāstā ir 8K QNED99 un QNED95 sērijas modeļi, kā arī 4K QNED90 sērijas modeļi ar ekrānu izmēriem no 65 collām līdz 86 collām.

    Reklāma

    LG QNED Mini LED, kuros izmantota uzņēmuma paša radītā Quantum Dot NanoCell krāsu tehnoloģija, ievada pilnīgi jaunu laikmetu LCD televizoru attēla kvalitātē ar bagātīgām un precīzām krāsām iegrimstošai skatīšanās pieredzei. LG QNED Mini LED televizori, kas saņēmuši starptautiskās produktu testēšanas aģentūras Intertek sertifikātu par 100% krāsu apjomu un blīvumu, arī likvidē krāsu izkropļojumus no plašiem skatīšanās leņķiem, nodrošinot to, ka ikviens istabā spēj baudīt pirmšķirīgu LCD attēla kvalitāti.

    Jo lielākas ekrāns, jo mazākām ir jābūt detaļām

    LG QNED Mini LED televizora fona apgaismojumā izmantoti mazāki LED salīdzinājumā ar līdzīga izmēra televizoru ekrāniem, tādējādi palielinot gaišuma un aptumšošanas zonas. Piemēram, LG 86 collu 8K televizora (modelis 86QNED99UPA) fona apgaismojumā izmantotas aptuveni 30 000 LED gaismas, kas izkārtotas tā, lai radītu apmēram 2500 lokālas aptumšošanas zonas, sniedzot desmit reizes labāku kontrasta attiecību salīdzinājumā ar tradicionālajiem LCD televizoriem. Izteiksmīgāki melnie toņi un detaļas tumšās zonās rada paaugstinātu iegrimšanas sajūtu, liekot attēliem izskatīties reālākiem.

    Televizori ar mērķi uzlabot nākotni

    LG QNED Mini LED televizori no Šveices SGS Société Générale de Surveillance SA saņēmuši Eco-Product sertifikātu. Šis sertifikāts tiek piešķirts tikai produktiem, kas atbilst SGS standartu prasībām, kas ietver zemu ietekmi uz vidi vai pārstrādājamību.

    „LG QNED Mini LED televizori liecina par evolucionāru lēcienu uz priekšu, izmantojot LG unikālo krāsu atdarināšanas tehnoloģiju un mini LED fona apgaismojumu, lai sasniegtu LCD attēla kvalitātes augstāko punktu,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents Paks Hjoinsei (Park Hyoung–sei). „Mūsu jaunākais piedāvājums ir apliecinājums LG tehnoloģiskajai līderībai pemium televizoru tirgū, ko nodrošina nepārtraukta mūsu inovatīvo OLED un QNED Mini LED televizoru uzlabošana un rafinēšana.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aigars Axx
    17.07.2021 10:21

    Aha, sniedz pieredzi. Pieredze būs pēc tam, pēc notikuma. Un tāda kāda būs nevis tāda kādu man sniedz. Sniegt var tikai iespēju. Lai ari rafinētu. :-) Tagad mēs rafinējam televizorus. Par ko ne? Es šodien plānoju rafinēt gludekli, pēcāk rafinēšu jūru…

    1250
    17.07.2021 11:18

    korejieši neizrunā R skaņu, tas redzams arī prezidenta vārda tulkojumā.
    bet vai to vajag attiecināt arī uz televizoru klasi (pemium televizoru tirgū)?

    ps cntrl+enter is gone, mkey

    Aigars Axx
    18.07.2021 11:45
    Reply to  1250

    :-)

    Reklāma