Web Analytics
More
    Reklāma

    “NIO” izziņo plānus ievērojami attīstīt bateriju maiņas staciju tīklu

    Jaunākie raksti

    Ķīniešu elektroauto ražotājs “NIO” jau ilgstoši izcēlies ar savām elektroauto bateriju maiņas stacijām, bet autoražotājs izziņojis plānus attīstīt šo staciju tīklu, lai 2025. gadā baterijas varētu nomainīt jau 4000 stacijās.

    Šobrīd ķīniešu autoražotājam jau ir 301 bateriju maiņas stacija Ķīnā, kurus kopumā izmantotas 2,9 miljonus reižu. Plānots, ka līdz gada beigām “NIO” Ķīnā būs jau ap 700 šāda veida stacijām, kas ir ievērojami vairāk nekā iepriekš plānotās 500 stacijas līdz 2021. gada beigām. Un ar to attīstības plāni neapstāsies.

    Plānots, ka turpmāko dažu gadu laikā “NIO” katru gadu radīs vēl apmēram 500 bateriju maiņas stacijas, tādējādi 2025. gadā Ķīnā būs jau 3000 šādu staciju. Plānots, ka vēl aptuveni 1000 staciju tiks izbūvēts citās valstīs.

    Ķīniešu autoražotājs atklājis, ka bateriju maiņas stacijas būs atvērtas arī citu autoražotāju transportlīdzekļiem, ja vien viņu mašīnas būs saderīgas ar staciju. Uzņēmuma bateriju maiņas stacijas nesen saņēma nepieciešamos sertifikātus un atzinumus, lai tās var lietot Eiropā. Plānots, ka pirmā “NIO” bateriju maiņas stacija Eiropā tiks atvērta nākamgad, tam notiekot Norvēģijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma