Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2” viedierīču apdrošināšanas atlīdzībās izmaksājusi vairāk nekā pusmiljonu eiro

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operatora “Tele2” dati liecina, ka 2020. gadā izmaksātā apdrošināšanas atlīdzību summa par viedierīču bojājumiem ir par 40% lielāka nekā gadu iepriekš un sasniedz vairāk nekā pusmiljonu eiro. Dati arī rāda, ka par aptuveni 15% pieaugusi izmaksātā atlīdzība par vienu viedierīci.

    “Vērtējot viedierīču apdrošināšanas tirgu, var teikt, ka tas ir stabils. Šobrīd, piemēram, tiek apdrošināts katrs ceturtais viedtelefons, ko pārdodam. Jo dārgāku viedierīci klients izvēlas, jo daudz nopietnāk viņš apsver apdrošināšanas iespēju,” stāsta “Tele2” komercdirektors Raivo Rosts.

    Kā atzīst uzņēmumā, tad visbiežāk tiek apdrošināti viedtelefoni, planšetdatori, datori un viedpulksteņi.

    “Mēs apdrošināšanas jomā darbojamies jau septiņus gadus, galvenokārt piedāvājot dažādu viedierīču apdrošināšanu. Klienti to ir novērtējuši, un tas ļāvis mums arī ielauzties apdrošinātāju topā, jo šobrīd “Tele2” ir astotais lielākais fizisko personu īpašumu apdrošinātājs pēc parakstīto polišu apjoma,” atzīst R.Rosts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    12.07.2021 15:24

    Un kāda ir kopējā summa, ko Tele2 iekasē no apdrošināšanas pakalpojumiem?

    Itanium
    13.07.2021 00:52
    Reply to  Skābene

    Tā kā tā nav labdarība, bet gan bizness, tad kāda starpība? Raksta doma ir skaidra – apdrošini un, ja kaut kas notiks, mēs gan jau atlīdzināsim nevis mēģināsim meklēt iemeslus to nedarīt.

    Reklāma