Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS un Qualcomm kopīgi izveido 1500 dolāru viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Qualcomm kopā ar ASUS izveidojuši visai dīvaina nosaukuma vedtālruni – Smartphone for Snapdragon Insiders. Smartphone for Snapdragon Insiders viedtālrunis nebūs katram, jo tā cena ir 1500 dolāri.

    Labā ziņa ir tā, ka Smartphone for Snapdragon Insiders nāks kopā ar trokšņu slāpējošām austiņām, kuras veidojis Master & Dynamic.

    Reklāma

    Smartphone for Snapdragon Insiders dizaina pamatā izmantots ASUS ROG Phone 5, turklāt jaunais viedtālrunis saņēmis iespaidīgu tehnisko specifikāciju. Smartphone for Snapdragon Insiders darbina Qualcomm Snapdragon 888 kopā ar 16 GB RAM un 512 GB atmiņu. Viedtālrunī izmantots Samsung ražots QHD+ AMOLED ekrāns ar 144 Hz atsvaidzi. Ekrānam ir Qualcomm Quick Touch, kas nodrošina par 20% ātrāku reakcijas laiku uz skārieniem.

    Smartphone for Snapdragon Insiders saņēmis 64 megapikseļu Sony IMX686 kameru ar 4K@60 fps. Viedtālrunim ir četri Qualcomm HDR mikrofoni ar 114 dB dinamisko diapazonu. Snapdragon Sound rūpējas par viedtālruņa skanējumu.

    Smartphone for Snapdragon Insiders darbina salīdzinoši mazs 4000 mAh akumulators, bet tam ir Qualcomm Quick Charge 5., kas nodrošina 65 W uzlādes jaudu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aigars Axx
    09.07.2021 12:09

    Nevajag 4 Ah baču, tā tak ir liela un hlamīga. Pietiek ar 100 mAh, toties ar 200 W uzlādi!!! :-) 2 sec un gatavs. Un staigā kā muļķis ar to mūžīgo drāti.

    Reklāma