Web Analytics
More
    Reklāma

    Melinda Geitsa pametīs labdarības fondu, ja nespēs sastrādāties ar Bilu Geitsu

    Jaunākie raksti

    Maija sākumā ziņojām par to, ka Bils un Melinda Geitsi pēc 27 laulībā pavadītiem gadiem nolēmuši šķirties. Toreiz vēl nebija īsti skaidrs, kā šis lēmums ietekmēs abu kopīgo darbu  pie 2000. gadā izveidotā labdarības fonda “Bill & Melinda Gates Foundation”. Tagad fonda izpilddirektors Marks Suzmans nācis klajā ar drusku skaidrāku informāciju – ja Bils un Melinda nespēs sastrādāties kopā, Melinda atkāpsies no fonda vadības.

    Suzmans paziņojis par divu gadu izmēģinājuma periodu, kura laikā Bils un Melinda Geitsi sapratīs, vai spēj normāli, “konstruktīvi” sastrādāties kopā. Ja nē, tad Melinda pametīs gan fonda līdzpriekšsēdētājas, gan pilnvarnieces amatu. Suzmans šādā gadījumā Melindai ieteicis izveidot pašai savu labdarības fondu, kam Bils piešķirtu savus personīgos finanšu resursus.

    Reklāma

    Līdztekus šim paziņojumam Suzmans atklājis, ka “Bill & Melinda Gates Foundation” piešķirti papildus 15 miljardi dolāru, kas dos artavu nabadzības, slimību un nevienlīdzības apkarošanai. Tāpat nolemts palielināt pilnvarnieku skaitu, kuri fondā ienesīs jaunas vēsmas, palīdzēs piesaistīt papildus finanšu resursus, nodrošinās fonda stabilitāti un ilgtspēju.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma